Τι φόρεσαν οι celebrities στα 60th London Evening Standard Awards στο Λονδίνο

Glamour, υπέροχα βραδινά φορέματα και σπάνιες red carpet εμφανίσεις.
Τι φόρεσαν οι celebrities στα 60th London Evening Standard Awards στο Λονδίνο



Οι βρετανοί λατρεύουν το θέατρο και το γιορτάζουν με κάθε αφορμή, είναι φυσικό λοιπόν, στα φετινά ετήσια θεατρικά βραβεία, 60th London Evening Standard Awards, να περάσουν το κόκκινο χαλί πολύ λαμπροί celebrities, κάποιοι από τους οποίους δεν βλέπουμε συχνά σε κοσμικές εκδηλώσεις. Η βραδιά είναι επίσημη αλλά ταυτόχρονα και αρκετά σοβαρή για αυτό μην περιμένεις να δεις χολιγουντιανές τουαλέτες, σε μία τέτοια εκδήλωση, αντιθέτως το glamour συναντά την κομψότητα, τα maxi φορέματα είναι το χαρακτηριστικό του red carpet αλλά χωρίς υπερβολές. Μην ξεχνάμε κιόλας ότι τα βραβεία έλαβαν μέρος στο κρύο Λονδίνο, και η ανέμελες, summery τουαλέτες ήταν λίγο περιττές.

David και Victoria Beckham

Σε μία από τις σπάνιες red carpet εμφανίσεις τους, ένα από τα πολλά ζεύγη της βραδιάς –όλους χεράκι-χεράκι τους είδαμε χτες- μας εντυπωσίασε με την κομψότητα και τι λιτότητα του. Η Victoria φορούσε τουαλέτα από την προσωπική της κολεξιόν, τι άλλο θα φορούσε άλλωστε και εμείς λατρέψαμε το γεγονός ότι το ζεύγος συνδύασε έναν από τους πιο δύσκολους χρωματικούς συνδυασμούς, το μαύρο με το σκούρο μπλε, με απρόσμενο τρόπο.

Benedict Cumberbatch και Sophie Hunter

Η μέλλουσα κυρία Cumberbatch –ηρεμία κορίτσια- ασχολείται με το θέατρο και για αυτό το λόγο δεν θα μπορούσε να λείπει από τα χθεσινοβραδινά βραβεία. Μπορεί ο celebrity στο ζευγάρι να είναι ο Benedict, όμως η tapestry τουαλέτα της Sophie είναι το ιδανικό φόρεμα για το ρεβεγιόν. Όσο εκκεντρική και όσο σικ χρειάζεται.

Evgeny Lebedev, Anna Wintour, και Christopher Bailey

Η Anna Wintour συνοδεύτηκε χτες από τους Evgeny Lebedev, υπέυθυνο των βραβείων και τον Christopher Bailey, Chief Executive officer της Burberry. Η Wintour, πιστή στα κλασικά φορέματα σε ίσια γραμμή, ήταν η πιο κατάλληλα ντυμένη για την περίσταση, αφού θύμιζε χαρακτήρα από μιούζικαλ στων 50s.

Kim Cattrall

Φωτιά στα κόκκινα η Samantha του Sex and the City –για μας θα είναι για πάντα η Samantha- και παρόλο που το κόκκινο φόρεμα της την κάνει να δείχνει ακόμα πιο σέξι, πιστεύουμε ότι τα κόκκινα γάντια ήταν πλεονασμός στο look της. Θα την προτιμούσαμε με ένα ζευγάρι μαύρα βελούδινα ή σε παστέλ χρυσή απόχρωση.

Naomi Campbell

Άλλη μία σπάνια εμφάνιση αυτή της Naomi με υπέροχη glamorous Christopher Bailey τουαλέτα σε μεταλλικές αποχρώσεις. Παρόλο που πιστεύαμε ότι η γούνα σε τέτοιο σημείο θα μας θύμιζε την Ντένη Μαρκορά, για κάποιο περίεργο τρόπο της ταιριάζει απόλυτα και αναβαθμίζει την εμφάνιση της. Χωρίς αμφισβήτηση η πιο glam εμφάνιση της χθεσινής βραδιάς.

Sienna Miller

Υπέροχη Sienna με παστέλ Burberry τουαλέτα, από αυτές που μόνο ένα style icon όπως αυτή θα μπορούσε να φορέσει. Το γεγονός ότι η Siena επέλεξε να μην φορέσει καθόλου κοσμήματα και να κάνει φυσικό μακιγιάζ, μας κάνει να την λατρεύουμε λίγο περισσότερο. Επίσης θα θέλαμε κάθε πρωί να ξυπνάμε και να έχουμε το υπέροχο καρέ της ηθοποιού… Χριστούγεννα έρχονται, ας κάνουμε και μια ευχή.

Suki Waterhouse

Τελικά η Suki εκτός Hollywood, είναι πολύ stylish και αιθέρια, ίσως οι glamorous εμφανίσεις δεν της ταιριάζουν ιδιαίτερα, Αντιθέτως το υπέροχο baby blue Burberry φόρεμα του μοντέλου –όλες παστέλ χτες φόρεσαν- την έκανε να μοιάζει με μικρή νεράιδα. Αν θες να δοκιμάσεις και εσύ το μακιγιάζ με τα nude χείλια, τότε πρέπει να αντιγράψεις το πώς η Suki συνδύασε το έντονο eye liner με τις nude αποχρώσεις, ο πιο σωστός τρόπος για να το δοκιμάσεις. Τα χρυσά νύχια της Waterhouse είναι must για τις γιορτές.