Άρχισαν οι απονομές! Τι φόρεσαν οι διάσημες στο κόκκινο χαλί των People's Choice Awards 2015

Anna Faris, Allison Janney, Sarah Hyland, Ellen DeGeneres και Ginnifer Goodwin, ήταν μερικές από τις stars που έδειξαν τηνπροτίμησή τους στις πιο ανοιχτές αποχρώσεις.
Άρχισαν οι απονομές!  Τι φόρεσαν οι διάσημες στο κόκκινο χαλί των People's Choice Awards 2015



Το λευκό και το ασημί ήταν τα πιο δημοφιλή χρώματα στα φετινά People’sChoice Awards, με τις περισσότερες stars, συμπεριλαμβανομένων των Anna Faris, Allison Janney, Sarah Hyland, Ellen DeGeneres και  Ginnifer Goodwin, να δείχνουν την προτίμησή τους στις πιο ανοιχτές αποχρώσεις.

Τον ρόλο της οικοδέσποινας μοιράστηκαν η Anna Faris και η Allison Janney, και κάτι μας λέει ότι η δεύτερη τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα χάρη στην απαστράπτουσα τουαλέτα που επέλεξε και τα 80s φουσκωτά μαλλιά της.

 Η Portia de Rossi, σύντροφος της Ellen DeGeneres, ήταν μία από τις σύντροφος της Ellen DeGeneres celebrities που έκαναν τη διαφορά στο κόκκινο χαλί του Nokia Theatre στο Los Angeles, επιλέγοντας να φορέσει μία ολόσωμη φόρμα σε royal blue χρώμα. Φυσικά δεν έλειψαν και οι total black  εμφανίσεις με τις Melissa McCarthyη οποία φόρεσε δικό της σχέδιο, Bella Thorne και Stana Katic να κάνουν επίσης τη διαφορά στο event.

Τα People's Choice Awards 2015 ανοίγουν τον δρόμο για τις απονομές των BAFTA και Golden Globes, αν και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τη βραδιά των Oscar.