H Kerry Washington με φόρεμα Mary Katrantzou στα Golden Globe Awards!

Μια εμφάνιση που πραγματικά λατρέψαμε! So classy...
H Kerry Washington με φόρεμα Mary Katrantzou στα Golden Globe Awards!



H αγαπημένη Kerry Washington που σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 38 της χρόνια, φόρεσε ένα πανέμορφο φόρεμα στα Golden Globe Awards, της δικής μας Mary Katrantzou το οποίο λατρέψαμε! Το μισό επάνω μέρος μας έφερε στο μυαλό την Belle από την ταινία "Beauty and the beast"! Ο σχεδιασμός και το σχήμα της τουαλέτας είναι φανταστικά, οπότε δικαιολογημένα η εμφάνισή της ήταν μια από τις χαρακτηριστικές της λαμπερής βραδιάς που μας έφτιαξε την διάθεση!

Η πρωτότυπη διχρωμία σε τόνους navy blue και φωσφοριζέ ροζ ήταν το highlight, ενώ το γλυκό μπούστο έκανε μια υπέροχη αντίθεση σε σχέση με το κάτω γεωμετρικό σχήμα του φορέματος. Εντύπωση μας έκαναν και οι πρωτοποριακές μυτερές γόβες της, οι οποίες είχαν εξίσου διχρωμία στα χρώματα του κόκκινου και του μαύρου και έδεσαν τέλεια με το φόρεμα.

Φυσικά η Kerry για να μην "φορτώσει" το look επέλεξε να μην φορέσει σχεδόν καθόλου κοσμήματα, παρά μόνο την βέρα της κι ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια. Τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά πάνω  έδωσαν έναν αριστοκρατικό αέρα στην εμφάνιση, η οποία ολοκληρώθηκε με ένα cute clutch σε μαύρο και navy blue (ξανά διχρωμία) που όμως ταίριαξε τέλεια!

Η Kerry Washington στο red carpet