Η διαχρονική Angelina Jolie και η τολμηρή Jennifer Aniston! Τι φόρεσαν οι διάσημες στα Critics' Choice Movie Awards

Πόσο μας εντυπωσίασαν με τα looks τους οι διάσημες του Hollywood; Λίγο, πολύ ή και... καθόλου;
Η διαχρονική Angelina Jolie και η τολμηρή Jennifer Aniston! Τι φόρεσαν οι διάσημες στα Critics' Choice Movie Awards



Αμέσως μετά τα λαμπερά Golden Globes που πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες, οι celebrities φόρεσαν ξανά χθες το βράδυ τις glamour δημιουργίες των πιο γνωστών σχεδιαστών και βρέθηκαν στο Hollywood Palladium του Los Angeles για τα Critic's Choice Movie Awards. Βέβαια, οι περισσότερες δεν μας ενθουσίασαν με τα blue-carpet looks που επέλεξαν, όμως ελπίζουμε να ικανοποιήσουν όλες τις προσδοκίες μας στα φετινά Όσκαρ που αναμένουμε στις 22 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, εκτός από ορισμένες classy εμφανίσεις του star quality που διαθέτουν, τα βλέμματα όλων στράφηκαν στο άκρως τολμηρό outfit της Jennifer Aniston (που εμάς δεν μας εντυπωσίασε τόσο για το χρώμα αλλά και το boxy σακάκι) το οποίο ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με το old-time classic ασημί σατέν φόρεμα της Angelina Jolie! Μπορεί καμία από τις δύο να μην τιμήθηκε με βραβείο, ωστόσο όλοι σχολίαζαν την κοινή τους εμφάνιση στην ίδια διοργάνωση μετά από έξι ολόκληρα χρόνια!

Emily Blunt, Diane Kruger και Keira Knightley ήταν ίσως οι μοναδικές που κατάφεραν να βρεθούν ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες της βραδιάς μαζί με την Julliane Moore η οποία ήταν και η μόνη που κέρδισε το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου!