Stay tuned. Νέο ντελίριο από τους celebrities με selfies

Instagram , Facebook και Twitter λειτουργεί ανελλιπώς για να σου προσφέρει τις καλύτερες selfies που μπορούν οι celebrities να σου προσφέρουν.
Stay tuned. Νέο ντελίριο από τους celebrities με selfies



Αυτή την  εβδομάδα οι αγαπημένοι σου celebrities βρέθηκαν σε "παράκρουση" με τις  selfies και έδωσαν τον καλύτερο, τον πιο περίεργο και τον πιο "τσαλακωμένο" εαυτό τους!  Η Shay Mitchell και η Emma Roberts αυτοσαρκάζονται στην κάμερα επιδεικνύοντάς μας  τις πιο περίεργες φατσούλες τους ενώ η Kendall Jenner από την άλλη αναδεικνύει την σέξι πλευρά της, κάνοντας τα ψώνια της με τον Σκοτ Ντίσικ .

Η Kim Kardashian μοιράστηκε μια  φωτογραφία που περιλαμβάνει σχεδόν όλο το γενεαλογικό της δέντρο ενώ η Taylor Swift  αρκέστηκε σε ένα concept με διαφορετικές πόζες, με τις φίλες της, στο διαμέρισμά της. Και φυσικά δεν μπορεί να παραληφθεί η πόζα του Ryan Guzman που έκανε θραύση στα social media, με την Τζένιφερ Λόπεζ , όπου απαθανατίζεται η γλυκιά χειρονομία του να της προσφέρει λουλούδια , κίνηση που υπάρχει και στην ταινία τους " Το αγόρι της διπλανής πόρτας" .

Ιδού τα θαυμαστά αποτελέσματα.