Sexy mama! Η Scarlett Johansson έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η όμορφη Scarlett, φωτογραφήθηκε μοιράζοντας το πιο ωραίο της χαμόγελο!
Sexy mama! Η Scarlett Johansson έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης



H αγαπημένη Scarlett Johansson είναι πλέον μια... χαζομαμά! Πριν λίγες μέρες μάλιστα οι φωτογραφίες όπου βγήκε βόλτα με την μικρή κορούλα της Rose, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου! Η 30χρονη star είναι τρισευτυχισμένη αφου γέννησε τον περασμένο Σεπτέμβριο τον καρπό του έρωτα της με τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac!

Ωστόσο, φαίνεται πως η ξανθιά καλλονή επανήλθε πλήρως στην παλιά σιλουέτα της αφού πλέον έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η εμφάνισή της στα βραβεία G' Day USA Gala AACTA στο Los Angeles τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, αφού εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ και με εντελώς νέο look.

H Scarlett επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα με κρόσια σε μαύρο, κόκκινο και λευκό χρώμα του βρετανικού οίκου Preen το οποίο συνδύασε με μοναδικές μαύρες γόβες Christian Louboutin. Βέβαια, μπορεί να συνηθίσαμε στην ιδέα πως έχει πλέον κοντά τα μαλλιά της, ωστόσο αυτό το super κοντό με ξυρισμένα τα πλαϊνά μας ξάφνιασε λιγάκι! Μπορεί να μην είναι τόσο στη μόδα πια αλλά εκείνη το υποστηρίζει άψογα η αλήθεια είναι! H ίδια έδειχνε ενθουσιασμένη στο red carpet ενώ φωτογραφήθηκε μαζί με τον κούκλο Chris Hemsworth.

Βέβαια, εμείς επιμένουμε πως με μακρύ μαλλί είχε άλλο sex-appeal...