Alexander McQueen Gala : Ποιες εμφανίσεις των stars ξεχωρίσαμε

Η Kate Moss δεν θα μπορουσε να λείπει από αυτή την βραδιά...
Alexander McQueen Gala : Ποιες εμφανίσεις των stars ξεχωρίσαμε



Χτες το βράδυ στο Λονδίνο παραγματοποιήθηκε το Gala για τα εγκαίνια της έκθεσης του σχεδιαστή Alexander McQueen. Όλοι οι φίλοι του ήταν εκεί για να τιμήσουν με την παρουσία τους αυτό το σημαντικό γεγονός της μόδας.

Η Kate Moss, ξεχώρισε απ' όλους όπως είναι φυσικό και τράβηξε όλα τα βλέμματα, μιας και αποτελούσε μούσα του επιτυχημένου σχεδιαστή αλλά και καρδιακή φίλη (φορώντας φυσικά μαύρη δαντελένια τουαλέτα από την συλλογή του σχεδιαστή).

Η έκθεση προς τιμήν του Alexander McQueen, που έφυγε πολύ νωρίς και με τον πιο άδοξο τρόπο, αποτελείται από 240 μοναδικές και fashion forward δημιουργίες που δημιούργησαν τάσεις και πήγαν ένα βήμα πιο μπροστά την παγκόσμια μόδα.

Η Victoria και ο David Beckham, η Naomi Campbell, o Colin Firth, η Salma Hayek και η Eva Herzigova ήταν λίγα από τα ονόματα που ξεχώρισαν με την παρουσία τους αλλά και με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Οι περισσότερες κυρίες προτίμησαν τουαλέτες και φορέματα σε μαύρο χρώμα με την μαύρη δαντέλα να ανακηρύσσεται η star της βραδιάς. Ενώ οι άντρες επέλεξαν tuxedos σε μαύρες και μπλε αποχρώσεις.

Διάβασε εδώ, περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγαπημένο σχεδιαστή που έχει λείψει τόσο από τον χώρο της μόδας.

Για να δούμε μαζί, τι διάλεξαν οι διάσημοι stars να φορέσουν στο gala!