Η Tulisa Contostavlos επιστρέφει πιο sexy από ποτέ!

Η κυπριακής καταγωγής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο νέο της βίντεο κλιπ μόνο με το leopard σουτιέν της.
Η Tulisa Contostavlos επιστρέφει πιο sexy από ποτέ!



Την δυναμική της επιστροφή στην μουσική ανακοίνωσε η Tulisa Contostavlos, δείχνοντας πιο sexy από ποτέ! Η 26χρονη κυπριακής καταγωγής καλλονή πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία και ένα μικρό teaser από το νέο της βίντεο κλιπ “Living Without You”, ενημερώνοντας έτσι το κοινό της για τα καλά της νέα. Φορώντας μόνο ένα leopard Dolce&Gabbana σουτιέν και το κόκκινο κραγιόν της, η Tulisa εμφανίζεται στην φωτογραφία παρέα με έναν άντρα, ο οποίος κάθεται δίπλα της, κρατώντας την από την κοιλιά.

Επιτέλους μπορώ να σας ανακοινώσω το νέο μου single “Living Without You” και εδώ είναι ένα μικρό δείγμα από το βίντεο κλιπ”, έγραψε η εντυπωσιακή τραγουδίστρια, με τους θαυμαστές της να δείχνουν αμέσως την αγάπη τους προς την Tulisa με μηνύματα και “likes”.

Η πρώην κριτής του βρετανικού X-Factor απασχόλησε τα media αρκετά τα τελευταία δύο χρόνια (όχι πάντα με την καλή έννοια), πλέον όμως δείχνει πως τα έχει ξεπεράσει όλα και περιμένει με ανυπομονησία να βγει σε κυκλοφορία το νέο της single, στις 7 Δεκεμβρίου!

 

Δες την Tulisa στην προηγούμενη δουλειά της για να καταλάβεις και πόσο άλλαξε! 

Το Dolce&Gabbana μπούστο που φοράει η Tulisa κοστίζει 270 ευρώ ενώ ο διάσημος Οίκος διαθέτει και το ίδιο σλιπ με 195 ευρώ (μπορείς να τα αγοράσεις και στο net-a-porter.com)