Πόσο χρονών; Η Eva Longoria στα 40 της προκαλεί όλη την παραλία!

Ζέστη κι όποιος αντέξει!
Πόσο χρονών; Η Eva Longoria στα 40 της προκαλεί όλη την παραλία!



Η Eva Longoria δροσίζεται κάνοντας τις βουτιές της στην Ισπανία, κι όλος ο ανδρικός πληθυσμός του πλανήτη τσουρουφλίζεται από…πόθο!

Λίγο πριν από το φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ Global Gift Foundation, του οποίου είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα, η πολυάσχολη παραγωγός και ηθοποιός κάνει το διάλειμμα της ανάμεσα στις κοινωνικές της υποχρεώσεις και τα γυρίσματα της νέας σειράς που θα πρωταγωνιστεί «Hot & Bothered».

Έτσι, οι παπαράτσι δεν έχασαν την ευκαιρία και την ακολούθησαν μέχρι την Marbella στην Ισπανία, όπου η λατίνα καλλονή δεν έχασε ευκαιρία να επιδείξει το λαξευμένο της κορμί. Τι άδικα τόσες δίαιτες, γιόγκα και τρέξιμο;

Η Longoria αρχικά πήγε στην παραλία με ένα λευκό playsuit που τόνιζε τα γυμνασμένα πόδια της , και μετά αποκαλύπτοντας το γαλάζιο της μπικίνι ο χρόνος ήταν σαν να πάγωσε για τους υπόλοιπους εκεί γύρω.

Τελικά, έχουν δίκιο που λένε ότι οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες! Φαίνεται αυτό το κορμί για σαράντα; Τουλάχιστον ντροπή και ζήλια θα πρέπει να προκαλεί στις εικοσάρες και τις εικοσιπεντάρες!