Guess Who: Είναι εκατομμυριούχος, νέος και sexy

Πρόσφατα δε,φωτογραφήθηκε γυμνός (και μετά απολογήθηκε)
Guess Who: Είναι εκατομμυριούχος, νέος και sexy



Ναι, είναι ο Justin Bieber. Βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες καταρχάς καταλαβαίνουμε ότι ο Justin μεγάλωσε κι από teenager γίνεται σιγά- σιγά άντρας. Και ωραίος άντρας μάλιστα. Από αυτούς που θα τους έβλεπες με το skate τους στο ΟΑΚΑ και θα γινόσουν groupie.

Πόσο μάλλον να είναι και τραγουδιστής και εκατομμυριούχος. Ο 21χρονος star στο διάλειμμα του από την ηχογραφήσει του νέου του δίσκου, είπε να κάνει λίγο skate στο parking του studio στην Santa Monica.

Κι ενώ στην αρχή ήταν σεμνός, φορώντας όλα του τα ρούχα, λίγο η ζέστη, λίγο η ένταση, λίγο που έχει και ωραίο σώμα να δείξει, το έβγαλε το μπλουζάκι του. Οι φαν του που είδαν τις φωτογραφίες, θυμήθηκαν γιατί τον έχουν πόστερ στο δωμάτιο τους κι εμείς βρήκαμε έναν καλό λόγο να τον δούμε με άλλο μάτι, αφού τον φανταστήκαμε σε 10 χρόνια, που θα είναι σίγουρα στη λίστα με τους πιο sexy τριαντάρηδες του κόσμου.

Well done Justin!

Δες εδώ την ολόγυμνη φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram. Kι αν ακόμα δεν μπορείς να τον συμπαθήσεις, σε αυτό το video θα τον λατρέψεις. Τι κάνει; Τραγουδάει αλλά όχι όπως τον έχεις συνηθίσει.