Οι σέξι φωτογραφίσεις της εβδομάδας

Ποιες διάσημες ανέβασαν τη θερμοκρασία αυτές τις μέρες;
Οι σέξι φωτογραφίσεις της εβδομάδας



Καλοκαίρι είναι και αποφάσισα να ξεκινήσω τη δίαιτα σοκ των πέντε ημερών για να πέσει η κοιλιά λίγο πριν την άδειά μου. Και το μόνο που θα μπορούσε να μου δώσει κίνητρο για κάτι τέτοιο είναι οι σέξι φωτογραφίσεις των celebrity. Συγκεντρώσαμε αυτές που ξεχώρισαν την περασμένη εβδομάδα και σου τις παρουσιάζουμε. 

Kendall Jenner

Το πρόσωπο της Estee Lauder είναι η Kendall Jenner και μόλις δημοσίευσε στο λογαριασμό της στιγμιότυπα από την επαγγελματική φωτογράφιση. Και παρόλο που θα προωθεί lipstick δεν βλέπουμε πουθενά το πρόσωπό της μιας και είναι ξαπλωμένη με τα εσώρουχα στο κρεβάτι. 

Amy Schumer 

Χαμός έχει γίνει με τη φωτογράφιση της Amy Schumer για το περιοδικό GQ. Η ηθοποιός νευρίασε τους συντελεστές του «Star Wars» μιας και έκανε ερωτικά παιχνιδιά με τα ρομπότ του σύμπαντος.  «H Lucasfilm και η Disney δεν έδωσαν την έγκρισή τους, δεν συμμετείχαν και δεν συγχωρούν την ακατάλληλη χρήση των χαρακτήρων μας με αυτόν τον τρόπο» έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό του Star Wars στο Twitter. 

Selena Gomez 

Ακόμα και με τα αθλητικά ρούχα είναι σέξι η Selena Gomez. H 23χρονη τραγουδίστρια πόζαρε για την καμπάνια της Adidas και μας έκανε να θέλουμε να αγοράσουμε και εμείς αθλητικά μπουστάκια. 

Gal Gadot 

Να σου συστήσουμε την Wonder Woman. H Gal Gadot είναι το next big thing του Hollywood μιας και θα κάνει το ντεμπούτο της στην ταινία «The Batman v Superman: Dawn Of Justice». Η super σέξι φωτογράφιση έγινε για το «Interview magazine». 

Kim Kardashian

Τι και αν είναι έγκυος; Τι και αν της είπαν ότι θα κάνει φωτογράφιση με πιτζαμάκια; Η Kim Kardashian είναι είναι σέξι επειδή μπορεί. Αυτή τη φορά για την Ισπανική Vogue

Δες ΕΔΩ τις πιο σέξι φωτογραφίσεις ζευγαριών.