Εmily Ratajkowski: Δεν θα γδυθώ ξανά!

Στροφή στην ποιότητα από το 24χρονο supermodel;
Εmily Ratajkowski: Δεν θα γδυθώ ξανά!



Η Emily Ratajkowski έγινε διάσημη μέσα από το videoclip «Βlurred Lines» το 2012 με την γυμνή εμφάνιση της. Σήμερα, τρία χρόνια μετά (και άπειρες γυμνές φώτο) η Βρετανίδα καλλονή δηλώνει ξεκάθαρα πως τέλος το γυμνό!

Αυτό αποκάλυψε στο περιοδικό GQ η Emily (η οποία φορούσε ένα μαύρο top Givenchy σε ένα από τα καρέ), σκορπώντας την θλίψη (μπορεί και τον θρήνο) στο αντρικό κοινό τονίζοντας πως κουράστηκε και η ίδια από τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις.

«Νομίζω πως έχω κάνει αρκετό γυμνό. Δεν χρειάζομαι πλέον να κάνω κάτι αντίστοιχο με το Blurred Lines. Αν κάποιος μου το ζητούσε, θα έλεγα όχι», δήλωσε στο GQ η Emily, η οποία κάνει στροφή στην καριέρα της σαν ηθοποιός.

Την είδαμε στο Gone Girl δίπλα στον Βen Affleck, ενώ η δεύτερη εμφάνιση της έρχεται στο We Are Your Friends στο πλάι του Zac Efron.

Εmily και sexiness πάντως πηγαίνουν μαζί, οπότε δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει η Βρετανίδα. Πως; Με τις δηλώσεις της για το sex: «Να κάνετε όσα θέλετε στο σεξ. Το σεξ χωρίς συναισθήματα είναι για άλλους. Το να είσαι σεξουαλικός με αυτόν που αγαπάς είναι ότι πιο ανεβαστικό!».

Την φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Mario Testino ενώ όπως θα δείτε η Emily κρατάει την υπόσχεση της: Δεν γδύνεται αλλά είναι… sexy!

To Βlurred Lines, που έκανε πασίγνωστη την Emily

 

Δες ΕΔΩ την Emily με εσώρουχα στην καμπάνια της Yamamay