Τα σέξι κορμιά του Σαββατοκύριακου

Θαυμάζουμε τα Αυγουστιάτικα σώματα της παραλίας...
Τα σέξι κορμιά του Σαββατοκύριακου



Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται εμείς δεν θα σταματήσουμε να θαυμάζουμε τα κορμιά της παραλίας όσο είναι Αύγουστος. Ως συνήθως, είδαμε μία μεγάλη λίστα από διάσημες που βγήκαν από τα ρούχα τους και αυτό το σαββατοκύριακο και διαλέξαμε τα καλύτερα. 

H Bar Refaeli γνωστή και ως πρώην του Leonardo Di Caprio παντρεύεται έναν ζάμπλουτο επιχειρηματία από το Ισραήλ και κάνει το bachelor party της στις Μαδίβες. To Instagram της έχει πάρει φωτιά. 

Η Vogue Williams θεωρείται η πιο σέξι dj του κόσμου και όχι αδίκως. Η 29χρονη Ιρλανδέζα είναι το πρόσωπο του self-tan brand Utan, εξού και η γυμνή φωτογράφιση που βλέπεις. 

Στο Rio De Janeiro βρίσκεται η Alessandra Ambrosio η οποία όπως πάντα δείχνει αψεγάδιαστη φορώντας το μικροσκοπικό της μπικίνι.  

Τι και αν γέννησε πριν από 7 μήνες; Η yogi Hilaria Baldwin, σύζυγος του ηθοποιού Alec Baldwin δεν φαίνεται να έχασε τη φόρμα της. 

Μπορεί να έχουμε δει τη Rihanna με μπικίνι εκατομμύρια φορές όμως ποτέ δεν είναι αρκετές. Αυτή τη φορά την εντοπίσαμε σε ένα σκάφος στα Barbados. 

Να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και το σώμα μας μας παρότρυνε η Κατερίνα Καινούργιου μέσω Instagram. Χαίρω πολύ, αν είχα και εγώ τέτοιους κοιλιακούς θα ήμουν ερωτευμένη με τον εαυτό μου. 

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η Γωγώ θα παραμένει sex symbol. Απόδειξη η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram από τη Χάλκη.

Δες ΕΔΩ τις πιο σέξι Ελληνίδες με μαγιό που είναι άνω των 40.