Διάσημα κορμιά: Βρήκαμε αρετουσάριστες φωτογραφίες και σχολιάζουμε

Πεσμένα οπίσθια Heidi; Και εσύ Κωνσταντίνα μήπως πήρες κιλάκια; (Πόσες κακίες μπορείς να αντέξεις;)
Διάσημα κορμιά: Βρήκαμε αρετουσάριστες φωτογραφίες και σχολιάζουμε



Είμαι στην παραλία, στο ένα χέρι έχω ένα σάντουιτς και στο άλλο ένα βιβλίο που προσπαθώ να διαβάσω, χωρίς όμως να δίνω νόημα στις λέξεις. Και αυτό συμβαίνει διότι κάθε φορά που περνάει από δίπλα μου κάποιο κορίτσι με καλοδουλεμένο κορμί σπεύδω να το σχολιάσω μαζί με τη φιλενάδα μου. 

Δίνουμε υπόσχεση η μία στην άλλη ότι του χρόνου θα είμαστε και εμείς έτσι αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο καταλήγουμε να βρίσκουμε ελαττώματα στα τέλεια κορμιά που θαυμάζουμε. «Ναι αλλά αυτή έχει κυτταρίτιδα», «Και η άλλη μικρό στήθος», «Τούτη εδώ θα πάθει τίποτα από την πολύ γυμναστική» λέμε η μία στην άλλη και παραγγέλνουμε ένα παγωτό special με μπόλικη σαντιγί από πάνω. 

Ο κρυφός μας φθόνος μας έκανε να κουτσομπολέψουμε όλα τα κορίτσια που κυκλοφορούσαν στην παραλία και τελικά να εξαντλήσουμε το θέμα. Γι’ αυτό και μετά πιάσαμε στο στόμα μας τις διάσημες. Ανοίξαμε το tablet και ξεκινήσαμε να αναζητούμε ατέλειες σε ξένες και Ελληνίδες celebrity ώστε να συνεχίσουμε χωρίς άγχος να παραγγέλνουμε σνακς και γλυκά από το beach bar.

Εν τέλει, βρήκαμε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες που ψάχναμε και προχωρήσαμε στο σχολιασμό μας. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πιο «τσουπωτή» στην πραγματικότητα. Έχει και αυτή τα κιλάκια της. Λες να αποκτήσουμε και εμείς δική μας εκπομπή κάποτε; 

Εδώ έχει ραγάδες η Chrissy Teigen, το μοντέλο του Sports Illustrated, δεν θα είχαμε εμείς; 

Η Heidi Klum λένε ότι είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου όμως μου φαίνεται ότι πρέπει να αρχίσει να τρώει το φαγητό της. Ο πισινός της σα να έχει παραχαλαρώσει. 

Πολύ σέξι η Amber Rose. Όμως αν νόμιζες ότι είχες δει τα οπίσθιά της όπως πραγματικά είναι κάνεις λάθος. Η ίδια μας έδειξε στο Instagram περήφανα την κυτταρίτιδά της. 

Και μιας μιλάμε για κυτταρίτιδα, πού να δεις τη Lady Gaga

Για την ακρίβεια, σχεδόν όλες οι γυναίκες του πλανήτη έχουν κυτταρίτιδα. Μέχρι και ο άγγελος της Victoria’s Secret Raica Oliveira

Και ΕΔΩ μπορείς να βρεις πολλές stars ακόμη με τέτοιου είδους ατέλειες. 

H δε Rihanna πήγε στο χωριό της, δηλαδή στα νησιά Barbados και έβαλε και αυτή τα κιλάκια της. 

Όμως, μήπως τελικά δεν παίζουν ρόλο όλα αυτά; Η Lena Dunham, ας πούμε είναι αφράτη και είναι φαντάζομαι ο πιο ευτυχισμένος και σεξουαλικά ενεργός άνθρωπος στον κόσμο. Ποτέ δεν ένιωσε ανασφάλεια με το σώμα της, άσε που μας παροτρύνει κάθε λίγο και λιγάκι να αγαπήσουμε τον εαυτό μας. 

Γιατί η Amy Schumer; Θυμάσαι που έλεγε ότι είναι 72 κιλά και μπορεί να κάνει σεξ με όποιον άντρα θέλει; 

Έλα, ας βρούμε κάτι να πούμε και για την Ελένη Φουρέιρα. Τι; Τίποτα; Τίποτα. 

Τότε να σχολιάσουμε τη Μελίνα Ασλανίδου που έχει φαγωθεί να μετατραπεί σε sex symbol. Ωραίο κορμί αν και ίσως τα έχει ρίξει τα φίλτρα της. 

Δεν καταλαβαίνω, πάντως, για ποιο λόγο ανησύχησε η Κατερίνα Καραβάτου που είδε τους παπαράτσι στην παραλία. Μπορεί ο πισινός να μην κοιτάει στο θεό όπως στη Φουρέιρα, όμως δεν θα έλεγα όχι σε ένα κορμί σαν το δικό της. 

Εξαντλημένες από το κουτσομπολιό συμπεράναμε ότι αρκετές κακίες είπαμε και σήμερα και ότι τελικά είμαστε όλες κούκλες και υπέρλαμπρες. Είτε με πεσμένα οπίσθια, είτε με ραγάδες, είτε με κυτταρίτιδα, είτε με μπράτσα είτε με δίπλες στην κοιλιά. Με αυτή τη σκέψη, πήγαμε για βουτιά και ήρεμες συνεχίσαμε το μπάνιο μας. 

Δες ΕΔΩ τι ανεβάζουν οι διάσημες στο Instagram και τρελαίνουν τον αντρικό πληθυσμό.