Τους χτύπησαν οι ζέστες! Οι διάσημοι κάνουν καλοκαιρινές τρέλες

Η Katie Holmes δείχνει τα οπίσθιά της, ο Stan είναι ερωτευμένος, ο Bradley Cooper φιλιέται σαν έφηβος και η Ελεονώρα Μελέτη στέφεται σταρ Ελλάς.
Τους χτύπησαν οι ζέστες! Οι διάσημοι κάνουν καλοκαιρινές τρέλες



Μη σου κάνει εντύπωση που όσο πιο πολύ πλησιάζει ο 15Αύγουστος τόσο πιο τρελή διάθεση έχεις. Είσαι σε mood διακοπών, η ατμόσφαιρα είναι ερωτική και δεν μπορείς να κάτσεις με ηρεμία σε μια γωνία. Κάνεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι και γενικώς αφήνεις τη σοβαρότητα στην άκρη για το Σεπτέμβρη. 

Με τον ίδιο τρόπο, βέβαια, συμπεριφέρονται και οι celebrity, Έλληνες και ξένοι. 

Αν δεν μας πιστεύεις, δες τι έγινε αυτές τις τελευταίες μέρες.  

Η Katie Holmes έδειξε τα οπίσθιά της. Και όπως μπορείς να διαπιστώσεις δεν ήταν καθόλου εύκολο για εκείνη. Η 36χρονη ηθοποιός υποδύεται τη single μαμά στην ταινία «All We Had» εξού το στενό outfit και το αντίστοιχο ύφος.  

Η Christina Aguilera ξεγυμνώθηκε. «Νιώθω πως ήρθε η στιγμή να μοιράζομαι μαζί σας μερικά προσωπικά πράγματα. Αυτό είναι μόνο η αρχή» έγραψε η pop-star και έμεινε με το ροζ εσώρουχό της, ενώ πέταξε το σουτιέν. Πάει και η Christina… Έγινε έξαλλη και αυτή. 

Ο Bradley Cooper ξαναγύρισε στην εφηβεία. Και φυσικά το κορίτσι του η Irina Shayk. Τους είδες πώς έκαναν στην παραλία; Get a room, παιδιά, πόσες φορές θα σας το πούμε; 

Ο Stan για πρώτη φορά έδειξε τον έρωτά του. Τον είχες δει ποτέ να κάνει γλύκες με κοπέλα του; Και μάλιστα να της πιάνει τα οπίσθιά της; Παρεμπιπτόντως αυτή είναι η 23χρονη Δήμητρα και έχει σχέση με τον Stan εδώ και 14 μήνες. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε το περιοδικό «Υou». 

Η Caitlyn Jenner φόρεσε μαγιό. Ανέβηκε δηλαδή level κάνοντας την πρώτη καλοκαιρινή της τρέλα. Λες το επόμενο βήμα να είναι γυμνό;

Η Ελεονώρα Μελέτη στέφθηκε Σταρ Ελλάς. «Εύχομαι παγκόσμια ειρήνη» έγραψε η διάσημη παρουσιάστρια και ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπεις στο Instagram. Καθόλου κολακευτική, ελαφρώς παρανοϊκή αλλά σε βάζει σε ένα ευχάριστο mood. Για την ακρίβεια, μου θυμίζει τον εαυτό μου μετά από το τέταρτο τζιν τόνικ. 

Η Kim Kardashian έκανε γυμνό β’ κατηγορίας. Την είχαμε συνηθίσει σε φωτογραφίσεις επιπέδου και όχι πόζες που θυμίζουν ερασιτεχνικό πορνό. Σκέτη απογοήτευση.

Ο Ηλίας Ψινάκης πήγε με ελικόπτερο στην Αντίπαρο για να συναντήσει τον σκηνοθέτη του Τιτανικού και του Avatar, James Cameron, αλλά και διευθύνοντα σύμβουλο της 20th Century Fox Jim Giannopoulos. Τους τίμησε με το παράσημο της Λεγεώνας του Μαραθώνα και στην επιστροφή έβγαλε αυτή τη selfie. 

H Ireland Baldwin ξύπνησε γυμνή στην παραλία. Δεν φορούσε τίποτα άλλο παρά μόνο μία μάσκα ύπνου Hello Kitty και ένα σορτσάκι. Τουλάχιστον, αυτά μας είπε μέσω Instagram. Τι λένε για αυτά ο μπαμπάς και η μαμά, Alec Baldwin και η Kim Basinger; 

Selfie με τον παπά στην Παναγία της Τήνου έβγαλε ο Γιώργος Λιάγκας. Λίγο αμήχανο αλλά δεν πειράζει. Προτιμούμε τη selfie του Λάκη Γαβαλά. 

H Miley Cyrus έγινε αηδιαστική. 10 φορές καλύτερα ήταν όταν η Miley Cyrus ανέβαζε στο Instagram τα στήθια της. Η ίδια μας έδειξε τα πόδια της αφού έκανε τον κύκλο της Ομόνοιας ξυπόλητη. 

O Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφόρησε με το σλιπάκι και το έδειξε στο Instagram. Ο άνθρωπος είχε εξάψεις τι να κάνουμε; Το σκηνικό, βέβαια, είναι λίγο μίζερο αλλά σεβόμαστε και χαιρετίζουμε την προσπάθειά του να δείξει το σεξ απίλ του. 

Δες ΕΔΩ τις αρετουσάριστες φωτογραφίες των πιο διάσημων κορμιών (Ελληνίδων και ξένων).