Taraji Henson : Η πρωταγωνίστρια του Εmpire στην πιο sexy φωτογράφιση της

Η «σιδηρά κυρία» της αγαπημένης σειράς στον φακό του Bruce Weber.
Taraji Henson : Η πρωταγωνίστρια του Εmpire στην πιο sexy φωτογράφιση της



H Taraji P. Henson βλέπει τις… μετοχές της στο κινηματογραφικό χρηματιστήριο να ανεβαίνουν διαρκώς με την συμμετοχή της στο Empire του FOX και η A-List star μας έδειξε και την πολύ sexy πλευρά της στο CR Fashion Book.

H 45χρονη Henson πόζαρε στον φακό του διάσημου φωτογράφου, Bruce Weber, για το περιοδικό όπου μίλησε για το πώς αισθάνεται χωρίς τις περούκες που φοράει: «Ο Bruce (Weber) είδε την περούκα να γλιστράει και μου είπε πως θα το φωτογραφήσουμε αυτό. Όπως είναι τα μαλλιά μου φυσικά. Εγώ δεν ήθελα, γιατί δεν πρέπει κανείς να τα δει έτσι. Νιώθω… γυμνή χωρίς αυτές. Σαν μαδημένο κοτόπουλο»!

Ο διάσημος φωτογράφος πάντως κατάφερε να την μεταπείσει: «Μου είπε πως το θέμα δεν ήταν τα μαλλιά. Αλλά η οπτική του θέματος. Εξάλλου οι άνθρωποι της μόδας είναι τρελοί…».

Στο concept συμμετείχε και ο star του ΝΒΑ, Michael Beasley, όπου σε ένα από τα καρέ της φωτογράφισης είναι αγκαλιά σε μια πολυθρόνα.

Όπως θα δείτε και στο video η Taraji εκτός από την αδίστακτη προσωπικότητα της Loretha Lyon που υποδύεται στο FOX έχει και μια πολύ sexy πλευρά…

Δες ΕΔΩ και τις sexy και δολοπλόκες γυναίκες του #TGIT που λατρεύουν οι άντρες!