Pole dancing: Οι διάσημες που συναγωνίζονται στο στύλο την Κατερίνα Στικούδη

Ποια είναι πιο σέξι;
Pole dancing: Οι διάσημες που συναγωνίζονται στο στύλο την Κατερίνα Στικούδη



Μας τύφλωσε η Κατερίνα Στικούδη με τη φωτογράφιση που έκανε για γνωστή εταιρία εσωρούχων. Η γνωστή τραγουδίστρια - μοντέλο πόζαρε στο στύλο, ανάμεσα σε καπνούς και φορώντας τα απολύτως απαραίτητα. Και μπορεί να μην ξέρουμε αν όντως έχει ιδέα από pole dancing, όμως το αποτέλεσμα είναι άκρως σέξι. 

Γεγονός που μας έδωσε την ευκαιρία να θυμηθούμε ποιες άλλες διάσημες τη συναγωνίζονται.  

Elizabeth Berkley 

Την είδαμε να κάνει pole dancing σε μία από τις πιο cult – trash ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου. H ταινία «Showgirls» πριν από 20 χρόνια σάρωσε τα Χρυσά Βατόμουρα με 13 υποψηφιότητες και 7 νίκες, όμως οι αισθησιακοί χοροί της πρωταγωνίστριας άφησαν το στίγμα τους. Προσοχή: Μην επιχειρήσεις να γλύψεις το στύλο στο σπίτι σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος τον έχει πιάσει πριν.  

Demi Moore 

Μιλάμε για τη βασίλισσα του στύλου, τη σταρ που έκανε τις γυναίκες να αμφισβητήσουν τη σεξουαλικότητά τους. Η Demi Moore στο «Striptease» έδειξε τι σημαίνει να είσαι σέξι θηλυκό.  
 

Jennifer Aniston 

Μάλλον πρόκειται για την πιο αισθησιακή στιγμή στην καριέρα της Jennifer Aniston. H ταινία «We’re the Millers» μας αιφνιδίασε αρχικά αλλά τελικά μας έκανε να χειροκροτήσουμε την αγαπημένη μας Rachel. 

Shakira

Ξεχνιέται ο χορός της Shakira για το βίντεο κλιπ του «Rabiosa»; Η Κολομβιανή τραγουδίστρια λικνίστηκε ρυθμικά στο στύλο και έδειξε γιατί οι καμπύλες είναι απαραίτητες σε μία γυναίκα. 

Britney Spears

Μάλλον ό,τι πιο awkward έχουμε δει σε pole dancing. Η Britney Spears κάποτε συνήθιζε να ανεβάζει έναν άντρα στη σκηνή για να του χορέψει, όμως κατά βάθος βαριόταν τη διαδικασία. Δες παρακάτω τη στιγμή που βρέθηκε στη συναυλία της ο Joe Jonas των Jonas Brothers. 

Emma Watson

Ποιος περίμενε ότι κάποτε θα βλέπαμε τη μικρή Ερμιόνη στο στύλο... Η Emma Watson έδειξε τη σέξι πλευρά της στην ταινία «The Bling Ring». Για πολύ λίγο. 

Kristen Stewart 

Θα μου πεις «σιγά το pole dancing», όμως λίγο είναι να βλέπεις την αθώα Kristen Stewart σε μία τόσο ωμή σκηνή; Από την ταινία «Welcome to the Rileys». 

Kim Kardashian και Kris Jenner

Αυτή η περίπτωση είναι για να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Η Kris Jenner και η Kim Kardashian, μαμά και κόρη δηλαδή, μαθαίνουν να χορεύουν σαν stripper. Αμηχανία...

Lindsay Lohan 

Μέχρι και μαθήματα pole dancing παρέδωσε on camera η Lindsay Lohan στον παρουσιαστή Alan Carr. 

Ήταν, βέβαια, πολύ καλύτερη στην ταινία «I Know Who Killed Me». 

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου 

Η ηθοποιός χόρεψε τόσο στη θεατρική παράσταση του Θοδωρή Αθερίδη, «Πράματα και θάματα» αλλά και στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» για να ευχαριστήσει το σύντροφό της. 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θυμάσαι που είχε επιχειρήσει να χορέψει στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου; 

Αλλά τις πραγματικές της δεξιότητες τις έδειξε στο Instagram. 

Δες ΕΔΩ ποιοι διάσημοι ήταν στρίπερ πριν γίνουν γνωστοί.