Best chest: Δημήτρη Αλεξάνδρου ήρθε και η σειρά σου

Ήταν εθνικό μας χρέος να ανακηρύξουμε το διάσημο μοντέλο «Male Wednesday».
Best chest: Δημήτρη Αλεξάνδρου ήρθε και η σειρά σου



Μπορεί σήμερα να είναι η εθνική μας εορτή, αλλά ήταν αδύνατο να αγνοήσουμε την αγαπημένη μας στήλη, το «Male Wednesday». 

Γι’ αυτό και σήμερα την τιμητική του έχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο εθνικός μας εραστής ο οποίος μάλιστα χθες έδωσε μερικές πικάντικες λεπτομέρειες στο περιοδικό «OK» για τη σεξουαλική του ζωή που φυσικά έγιναν viral. Συγκεκριμένα, μάθαμε ότι στα 16 του έκανε πρώτη φορά σεξ, ότι είναι φαν του φλερτ και ότι δεν λέει όχι στο σεξ σε δημόσιους χώρους. Οπότε, ίσως είσαι τυχερή και τον πετύχεις σε κανένα στενό να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις. 

Και για να είμαστε ακριβείς, παρακάτω το απόσπασμα της συνέντευξής του: 

- Πότε είχες την πρώτη σου σεξουαλική επαφή; 

Στα 16, όταν ήταν μαθητής της Α’ Λυκείου, με παρτενέρ μία κοπέλα 23 ετών που είχα γνωρίσει στο γυμναστήριο. «Το ευτύχημα είναι ότι ήμουν ψηλός, οπότε μεγαλοέδειχνα. Βέβαια, δεν της είπα ότι δεν είχα καμία σεξουαλική εμπειρία. Δεν νομίζω ότι κατάλαβε ότι ήμουν παρθένος. Τότε τα αγόρια ενδιαφέρονταν περισσότερο να ευχαριστήσουν την κοπέλα, παρά να ευχαριστηθούν τα ίδια, οπότε πάντα ρωτούσα “πώς τα πήγα; Ήμουν καλός; Πέρασες καλά;”» είπε το μοντέλο και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη στο Οκ.

- Υπήρξε περίοδος που άλλαζες ερωτικές παρτενέρ κάθε βράδυ;

«Είμαι περισσότερο του φλερτ παρά του σεξ. Για μένα είναι πιο σημαντικό να κάνω μια γυναίκα να με προσέξει, να την κυνηγήσω, να την κατακτήσω, παρά να τη ρίξω στο κρεβάτι μου. Τώρα που το σεξ έχει γίνει τόσο εύκολο, βρίσκω πιο συναρπαστικό το παιχνίδι της κατάκτησης.»

- Ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος όπου έχει κάνει έρωτα;

«Στο αμάξι, στο δρόμο και στη θάλασσα έχω κάνει σεξ. Κανένα από αυτά δεν είναι περίεργο»

- Δεν φοβήθηκες μη σε πιάσουν;

«Ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει αν με πιάσουν! Τι έκανα; Έγκλημα; Αν θέλουν να με βάλουν φυλακή επειδή έκανα σεξ σε δημόσιο χώρο με την κοπέλα μου, ας με συλλάβουν! Έτσι κι αλλιώς, όπως το πάνε, θα μας φορολογήσουν και το σεξ!».

Στο ψητό όμως: Ας δούμε 14 λόγους για τους οποίους τον ανακηρύξαμε αρσενικό της εβδομάδας και δεν χάνουμε ούτε ένα επεισόδιο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. 

Δες ΕΔΩ όλους τους σέξι Δημήτρηδες της showbiz.