Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην πιο σέξι φωτογράφισή της

Μαζί με τον άντρα της ζωής της.
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην πιο σέξι φωτογράφισή της



Την πιο σέξι φωτογράφιση έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για το περιοδικό DownTown λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Δες παρακάτω ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στην Φανή Πλατσατούρα: 

Πώς είναι να φωτογραφίζεσαι γυμνή στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης σου;

Μου αρέσει το σώμα μου, γι’ αυτό και αποφάσισα να κάνω τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Δεν είχα ενδοιασμούς. Θεωρώ ότι δεν έκανα κάτι προκλητικό ή κάτι για το οποίο θα έπρεπε πρώτα να προετοιμάσω τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν βρίσκω κάτι κακό στο να δείξει μια γυναίκα τη φουσκωμένη της κοιλιά. Είναι μια φωτογράφιση που έχουν κάνει πολλές διάσημες γυναίκες στο εξωτερικό και ένιωθα άνετα γιατί ήταν μαζί και ο άντρας μου.

Νιώθεις σέξι τώρα με την εγκυμοσύνη;

Δέκα φορές περισσότερο από πριν. Έχω πολύ έντονη ερωτική διάθεση. Βέβαια, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Άλλες γυναίκες δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή στην εγκυμοσύνη τους, εγώ φέρομαι αλλιώς, μάλλον επειδή είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου. Θέλω να με βλέπει πάντα ωραία. Μου λέει δέκα φορές την ημέρα πόσο όμορφη είμαι και άλλες τόσες εγώ σε εκείνον. (γέλια)

Με τον Φώτη δεν έχετε παντρευτεί;

Όχι ακόμα. Βέβαια, εδώ και δύο χρόνια μου έχει δώσει το δαχτυλίδι με την υπόσχεση να με προσέχει. Αν αυτό και μόνο δεν είναι γάμος, τότε τι είναι; Να πάμε σε μια εκκλησία και να καλέσουμε όλη την οικογένεια, φίλους και γνωστούς για να μας φέρουν δώρα; Σίγουρα δεν παντρεύομαι μέσα στο ’15, για το ’16 θα δούμε όταν έρθει με το καλό εκείνη η ώρα. Μπορεί να γίνει ένας γάμος που θα είμαστε οι δυο μας ή οι άμεσοι συγγενείς. Πάντως, ό,τι κι αν αποφασίσουμε δεν θα το μάθετε. Θέλω ο γάμος μου να μείνει μυστικός, να μην απασχολήσει καθόλου τα Μέσα. Βασικά, δεν θέλω να παντρευτώ ούτε σε εκκλησία ούτε σε δημαρχείο. Τον γάμο της ταινίας Braveheart θέλω, μπορώ να έχω έναν τέτοιο γάμο; Οι δυο μας, μακριά από όλους, ν’ ανταλλάξουμε όρκους αγάπης.

Τι έχει ο Φώτης που δεν βρήκες σε άλλους άντρες;

Ευχόμουν να είναι ο άντρας της ζωής μου από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα. Μου αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά και ό,τι έχω φαντασιωθεί ως γυναίκα μου το χαρίζει. Με αγαπάει, μου στέλνει τρυφερά μηνύματα, με προσέχει. Έλεγα «να ’ναι αυτός ο θεός και να είναι και πιστός» και είναι ο πιο πιστός άντρας που έχω γνωρίσει. Γελάω πολύ όταν βλέπω διάφορες πιτσιρίκες να τον πλησιάζουν μετά τα live του. Είναι ο άνθρωπός μου και δεν μου έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα ποτέ. Είμαστε μαζί δυόμισι χρόνια και δεν έχω βαρεθεί ούτε μια στιγμή. Του λέω δέκα φορές την ημέρα «είσαι ο άντρας μου», τον έχω κορόνα στο κεφάλι μου και δουλεύουμε υπερβολικά πολύ τη σχέση μας.


 
Πώς γνωριστήκατε;

Εγώ ήμουν πάντα από τις γυναίκες που έλεγαν ότι δεν θα μπλέξουν ποτέ με ηθοποιό ή άνθρωπο του χώρου. Γενικά, δεν ήθελα καθόλου ο άντρας μου να είναι στα «φώτα», γι’ αυτό και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση με ηθοποιό. Όταν γνώρισα τον Φώτη πήρα πολύ μεγάλο ρίσκο με τον εαυτό μου, γιατί ξέρω πόσοι πειρασμοί υπάρχουν σε αυτό τον χώρο. Για τους άντρες κυρίως. Γνωριστήκαμε από κοινούς φίλους σε μια συναυλία στη Γερμανία, συναντηθήκαμε ξανά τυχαία λίγους μήνες αργότερα και από τότε είμαστε αχώριστοι.

Δες όλη τη φωτογράφηση στο DownTown που κυκλοφορεί.