Γιορτάζουμε το Halloween με τα τα πιο σέξι κοστούμια των celebrities!

Εμφανίσεις που δεν σκορπούν τον τρόμο…
Γιορτάζουμε το Halloween με τα τα πιο σέξι κοστούμια των celebrities!



Ξεκίνησε  η αντίστροφη μέτρηση για τη νύχτα τρόμου ή αλλιώς για τις «απόκριες» του δυτικού κόσμου.Για άλλη μια χρονιά θα περιμένουμε εναγωνίως τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις και τα ευτράπελα του Halloween που γιορτάζεται την 31η Οκτωβρίου.  

Εκείνη την ημέρα, λοιπόν, ο κόσμος εκεί έξω, στέλνει τα παιδιά τους να κάνουν «trick or treat», χαράσσει κολοκύθες, μεταμφιέζεται, λέει τρομακτικές ιστορίες, κάνει φάρσες, βλέπει ταινίες τρόμου, επισκέπτεται στοιχειωμένα μέρη.

Οι celebrities από την άλλη πλευρά κάνουν πάρτι και βλέπουν το έθιμο διαχρονικά σαν μία ευκαιρία να φορέσουν όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα. Όπως δηλαδή μπορείτε να διαπιστώσετε και στο φωτογραφικό άλμπουμ μόνο τον τρόμο δεν σκορπούν ενώ μάλιστα παρερμηνεύουν και την έννοια του «κεράσματος» της ημέρας. Σέξι νοσοκόμες, σέξι καμαριέρες, σέξι ναυαγοσώστριες, σέξι αγγελάκια, σέξι αστυνομικοί είναι τα concept που προτιμούν οι σταρς αυτή την ξεχωριστή μέρα με κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις που ενδεχομένως βγάζουν και γέλιο (όπως για παράδειγμα η αλά Preety Woman στολή της Emma Roberts-ανηψιάς της Juia Roberts ή τα κοστούμια υπερπαραγωγή της Heidi Klum) . Καλύτερα όμως να δεις και με τα μάτια σου τις πιο σέξι εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων.

*Εκείνη την ημέρα πάντως μπορείς να χαζέψεις μερικές κινηματογραφικές μάγισσες, να νοικιάσεις dvd με 5 ταινίες τρόμου που θα σε κάνουν να χασεις το μυαλό σου ή 5 τρομακτικές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης.