Ricky Martin τι κορμί είναι αυτό; Αδυνατισμένος και super sexy στις διακοπές

Κάνει ηλιοθεραπεία στην πισίνα με τους γιους του.
Ricky Martin τι κορμί είναι αυτό; Αδυνατισμένος και super sexy στις διακοπές



Πριν από δεκαέξι χρόνια ήταν το παγκόσμιο νούμερο ένα με το smash hit «Living La Vida Loca». Όπως φαίνεται ο Ricky Martin -παρότι τις τελευταίες σεζόν του αυστραλιανού The Voice έδειχνε να έχει πάρει αρκετά κιλά παραπάνω- διατηρεί τη φόρμα του, ξαναβρήκε τον σούπερ σέξι εαυτό του και παραμένει ένα από τα πιο hot πρόσωπα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. 

Ο 44χρονος πλέον τραγουδιστής μοιράστηκε με τους followers του μερικές σέξι selfie στο Instagram όπου φυσικά έγινε πανικός με like και coment! Ο Ricky Martin αυτές τις μέρες απολαμβάνει τον ήλιο στην πατρίδα του, το Πουέρτο Ρίκο, όπου κάνει διακοπές με τα δίδυμα αγοράκια του Matteo και Valentino (έγινε πατέρας τον Αύγουστο του 2008, τα παιδιά γεννήθηκαν από παρένθετη μητέρα). Φέτος θα έχει περισσότερο χρόνο να αφιερώσει στην οικογένειά του καθώς όπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια εταιρεία, αποφάσισε να μην συνεχίσει στο The Voice. 

Ήθελε να μείνει λίγο μακριά από την τηλεόραση για να επικεντρωθεί στην περιοδεία του, καθώς έχει προγραμματίσει εμφανίσεις στη Χιλή, την Αργεντινή, την Ουρουγουάη, τη Δομινικανή Δημοκρατία και το Πουέρτο Ρίκο. Τη θέση του στην κριτική επιτροπή του μουσικού talent show θα πάρει ο Ronan Keating (οι υπόλοιποι κριτές είναι οι Delta Goodrem, Jessie J και τα αδέλφια Joel και Benji Madden).

Οι λεζάντες στις φωτογραφίες έχουν φυσικά θετικά μηνύματα όπως αυτή στην οποία κοιτά την γεμάτη κόσμο παραλία όπου γράφει: «Ζω κάθε λεπτό ξεχωριστά και το απολαμβάνω! Αγαπώ τη ζωή! # 2016 Είμαι έτοιμος! # 2016 #new #year #happynewyear».