Candice τι συμβαίνει; Ολόγυμνη στα social media! OMG...

Ξέραμε ότι ο Άγγελος της Victoria's Secret έχει ωραίο κορμί αλλά... ότι κυκλοφορεί έτσι δεν το περιμέναμε..
Candice τι συμβαίνει; Ολόγυμνη στα social media! OMG...



Κάποια θέλει να εκνευρίσει ή σε κάποιον προσπαθείνα θυμίσει τι έχασε (ή μήπως τι θα χάσει;)! Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφαση της Candice Swanepoel να ποστάρει στο instagram φωτογραφία της όπου φοράει μονάχα... μερικούς κόκκους άμμου. 
 
"Εκεί όπου συμβαίνουν άγρια πράγματα...", έγραψε κάτω από την φωτογραφία ο 27χρονος Άγγελος της Victoria's Secret αποκαλύπτοντας ότι η παραλία όπου κάνει ολόγυμνη το μπάνιο της βρίσκεται στην Costa Rica. Στο κορμί της σέξι ξανθιάς ζούμαρε ο φωτογράφος της εταιρείας, Jerome Duran, με τον οποίο πέρασε κι ένα μεγάλο μέρος από τις γιορτές των Χριστουγέννων μιας και έκαναν shooting για τον νέο κατάλογο με τα μαγιό που θα φορέσουμε το καλοκαίρι. 
 
 
Σε περίπτωση πάντως που σου αρέσει το λεοπάρ μαγιό από την παρακάτω σέξι χειμωνιάτικη λήψη της Candice από τη Νότια Αφρική -όπου πέρασε το μικρότερο μέρος των χριστουγεννιάτικων διακοπών της- θα πρέπει να ξέρεις ότι κοστίζει 125 ευρώ το κάτω και 120 ευρώ το επάνω κομμάτι! Ο κατάλογος συνήθως περιλαμβάνει εξίσου σέξι μαγιό και σε πιο προσιτές τιμές. 
 
 
 
Η λεζάντα σε αυτή τη φωτογραφία ήταν "Βρίσκομαι σε ένα χαρούμενο μέρος"! Με ποιον παίζεις Candice; Η λογική λέει πως δεν πρόκειται για ερωτικό παιχνίδι μέσω διαδικτύου καθώς το κορίτσι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα, τον σέξι Hermann Nicoli, κι ετοιμάζεται να νοικοκυρευτεί. O Hermann είναι Βραζιλιάνος, μοντέλο (φυσικά), ερωτεύτηκε την Candice όταν εκείνη ήταν 17 ετών. Και, ναι, είναι 10 χρόνια μαζί! 
 
 
 
Μην νομίζεις βέβαια πως αυτό το κορμί αποκτήθηκε χωρίς κόπο! Δες τις ασκήσεις που κάνει το μοντέλο καθημερινά και ετοιμάσου για γυμναστήριο!