Gigi Hadid: Απίστευτο ολόγυμνο εξώφυλλο για τη γαλλική Vogue!

Αφιερωμένο σε όλους εκείνους που έλεγαν πριν λίγους μήνες ότι η Gigi είναι κάπως παχουλή για πασαρέλα!
Gigi Hadid: Απίστευτο ολόγυμνο εξώφυλλο για τη γαλλική Vogue!



Το πρώτο ολόγυμνο εξώφυλλο για την παριζιάνικη Vogue έκανε η νέα βασίλισσα της μόδας, Gigi Hadid η οποία μόλις μοιράστηκε το εξώφυλλο με τους 12.900.000 followers της στο instagram και έχει προκαλέσει πανικό στο διαδίκτυο! 

Λίγες ώρες μετά την σούπερ σέξι εμφάνιση στο video clip του νέου της συντρόφου Zayn Malik, η 20χρονη Καλιφορνέζα σπάει το ίντερνετ γράφοντας "Αυτό είναι το εξώφυλλο όπου φοράω μόνο το Chanel No5 :) LoL"...

... ενώ αμέσως μετά πόσταρε μια εναλλακτική εξωφυλλική version του τεύχους Μαρτίου όπου είναι κάπως πιο ντυμένη καθώς ποζάρει με Chanel σακάκι και πολλές σειρές πέρλες! 

Η αλήθεια είναι ότι η Hadid είναι διπλά χαρούμενη με αυτή τη φωτογράφιση καθώς έκανε ένα μεγάλο όνειρό της πραγματικότητα. "Από τότε που ήμουν παιδί μου έλεγαν ότι χρειάζεσαι πέντε εξώφυλλα στην Vogue για να σε πουν supermodel. Δεν είμαι σίγουρη αν έχω κάνει 4 ή 5 μέχρι στιγμής". Για την ακρίβεια το γαλλικό εξώφυλλο είναι το 6ο της αλλά όπως και νά' χει τώρα η Hadid είναι απολύτως σίγουρη πως είναι supermodel. 

Κι αν απόρησες για αυτό το "από τότε που μου ήμουν παιδί", να ξέρεις πως την Gigi την ανακάλυψε ο απίστευτος κυνηγός ταλέντων Paul Marciano (το μυαλό πίσω από τις καμπάνιες της Guess) όταν ήταν μόλις 2 ετών!

"Είναι καλή φίλη με την κόρη και τον γιο μου. Είναι οικογένεια για μένα. Είμαι ακόμα ο θείος Paul για εκείνη. Από την ημέρα που γεννήθηκε ήξερα πως θα γινόταν κάποτε ένα από τα μοντέλα μου. Και να που σήμερα δεν μπορώ να την κλείσω πια για φωτογράφιση γιατί είναι άπιαστο όνειρο", λέει γελώντας ο Marciano ο οποίος έχει απογειώσει καριέρες όπως της Eva Herzigova, της Adriana Lima, της Amber Heard και της Kate Upton