H Lea Michele είναι μια Κοκκινοσκουφίτσα σκέτη αποπλάνηση

Little Red Riding Hood...Duh! Tι θα λέει τώρα ο κακός ο λύκος για αυτό;
H Lea Michele είναι μια Κοκκινοσκουφίτσα σκέτη αποπλάνηση



Συνήθως οι περισσότεροι γιορτάζουν το Halloween με τρομακτικές μάσκες και περίεργα κοστούμια που σίγουρα σπέρνουν τον τρόμο και τον φόβο! 

Η 28χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Lea Michele όμως, είπε να ακολουθήσει την κλασική γυναικεία τακτική και να μην επηρεαστεί από το Ηalloween, φορώντας ότι πιο sexy μπορούσε!

Κι ενώ ξέραμε την Κοκκινοσκουφίτσα ως το αθώο κοριτσάκι που κυνηγά ο λύκος στο γνωστό παραμύθι, η βραβευμένη ηθοποιός μας παρουσίασε μια... άλλη εκδοχή. Η Lea Michele, έβαλε την κόκκινη κάπα της, φόρεσε τον Tom Ford κορσέ της, έβαλε τις over-the-knee κάλτσες της, μια μικροσκοπική φουστίτσα και τις ψηλοτάκουνες γόβες της και έκανε τον κακό τον λύκο να... μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει μερικές φωτογραφίες από αυτήν την αποκαλυπτική εμφάνιση πριν πάει στο Halloween party της Kate Hudson στο Brentwood της California. Για αυτό, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα στο Instagram κάνοντας τους followers της να την γεμίσουν με likes και κολακευτικά σχόλια!

Έπειτα, το κορίτσι έφυγε από το σπίτι της για να διασκεδάσει με άλλες stars που βρέθηκαν στο ίδιο party όπως οι Nicole Richie, Sarah Hyland, Courteney Cox και Jessica Alba.