Έχεις μεγάλο στήθος; Tότε μόνο εσύ θα καταλάβεις τι περνάει η Kate Upton

Πιο εύκολα κερδίζεις το ΛΟΤΤΟ παρά βρίσκεις νούμερο σουτιέν!
Έχεις μεγάλο στήθος; Tότε μόνο εσύ θα καταλάβεις τι περνάει η Kate Upton



Η Kate Upton είναι μια καλλονή με πλούσιο στήθος, supermodel και πόθος σχεδόν όλων των αντρών. Από το 2012 που το περιοδικό Sports Illustrated την έκανε εξώφυλλο στο περ'ιφημο ετήσιο συλλεκτικό τεύχος celebrities με μπικίνι... είναι η απόλυτη ξανθιά του Hollywood. 

Για κάποιους μάλιστα η 23χρονη Αμερικανίδα είναι η πιο σέξι χυμώδης γυναίκα στον κόσμο. Αναμφίβολα έχουν τα δίκια τους να το πιστεύουν αυτό οι άντρες. Εμείς όμως ξέρουμε

Μάλιστα κύριοι! Όσο σέξι και kinky και αν σου φαίνεται το πλούσιο στήθος τόσο άβολο είναι επίσης. Μόνο αν διαθέτεις και εσύ τέτοια κάλλη θα καταλάβεις τι περνάει ακόμα και ένα supermodel. 

Ιδού... Aς αρχίσουμε από τα βασικά.

1. Δεν βρίσκεις εύκολα νούμερο σουτιέν. Πρέπει να λιώσεις τα παπούτσια σου στα μαγαζιά για να βρεις.Αν εν τέλει δεν καταφέρεις να βρεις ή βρεις αλλά δεν σου αρέσει το σχέδιο θα πρέπει να μπεις στην διαδικασία να παραγγείλεις από το internet. Και συνήθως είναι πιο ακριβά από όλα τα υπόλοιπα σουτιέν, έτσι; 

2. Φαίνεσαι υπεβολικά sexy αν φοράς στενά ρούχα. Πρέπει να φοράς φαρδιά φούτερ προκειμένου να φαίνεσαι normal.

3. Aλλά αν φοράς φαρδιά θα φαίνεσαι γεματούλα. Συμπέρασμα; Αδιέξοδο!

4. Όταν κάνεις γυμναστική πρέπει να φοράς μπουστάκια που να μπορούν να ελέγξουν το στήθος σου.

5. Δεν μπορείς να αποφύγεις το sideboob!

6. Όλοι οι άντρες σε κοιτάνε στα "μάτια".

7. Και φυσικά το αγόρι σου... είναι από εκείνους που δίνουν σημασία στα οπίσθια.

8. Το στήθος σου μεγαλώνει επικίνδυνα και γίνεται αφόρητο το βάρος του όταν μένεις έγκυος, όταν θηλάζεις και όταν περιμένεις περίοδο. 

9. Οι γυναίκες που έχουν μικρότερο στήθος σε κοιτάνε πάντα με επιφυλακτικότητα.Νομίζουν ότι το δικό σου είναι ψεύτικο και κατά βάθος σε φθονούν! 

10. Δεν μπορείς να βάλεις εύκολα (σχεδόν ποτέ) μπλουζάκια με ανοιχτή πλάτη. Είναι άβολο και kinky και slutty μη σου πω. Οπότε αν η πλάτη σου είναι γυμνασμένη έχεις ευκαιρία να την δείξεις μόνο με μαγιό. 

11.Έχεις μόνιμα το άγχος μην γίνει κάποιο ατύχημα με τη μπλούζα σου.

Δες εδώ τι γίνεται στην οικογένεια Kardashian! Χαμός και σκάνδαλα!