Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη καλοκαιρινή βουτιά πριν το Madwalk

Το κατάλαβες κι εσύ έτσι; Πλησιάζει το καλοκαιράκι!
Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη καλοκαιρινή βουτιά πριν το Madwalk



Δεν έχεις μαζέψει ακόμα τα χειμωνιάτικα, το πάπλωμα είναι πεταμένο στην άκρη του κρεβατιού, δεν ανοίγεις τα παράθυρα γιατί ο ανοιξιάτικος αέρας σου φέρνει αλλεργία, μπαίνεις στο facebook να δεις τι κάνουν οι φίλοι σου σήμερα και.... ξαφνικά το συνειδητοποιείς! Ο τοίχος σου έχει γεμίσει χαμογελαστά πρόσωπα με φόντο τη θάλασσα. Τα πρώτα μπάνια της σεζόν! 

Οκ οι περισσότεροι συνοδεύουν τις φωτογραφίες με hastag #pagosa #kanei_krio_akoma κλπ αλλά είναι φανερό στα πρόσωπά τους πως ο ζεστός ήλιος τους αντάμμειψε για την τόλμη τους. Κι ενώ έχεις αρχίσει ήδη να κατεβάζεις τις κούτες με τα καλοκαιρινά (με την αγωνία του αν σου κάνει ακόμα τέλεια το μαγιό σου) νιώθεις ήδη καλύτερα. Τι καλύτερα δηλαδή, υπέροχα νιώθεις. Το καλοκαιράκι πλησιάζει κορίτσια, μαζί θα το περάσουμε τέλεια κι αυτό! 

Άκου τη μουσική και ρίξε μια ματιά στην έκφραση απόλαυσης της Δέσποινας Βανδή καθώς απολαμβάνει τον ήλιο στο σαββατιάτικο post της (με λεζάντα: Λίγο πριν την πρόβα του madwalk'16 μια βουτιά στη θάλασσα είναι ότι πρέπει!Ζουμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου!)