Tι έγινε κορίτσια; Τα βγάλαμε πάλι στη φορά; (Rihanna Vs Rita Ora)

Οι celebrity κάνουν πάλι εξαλλοσύνες!
Tι έγινε κορίτσια; Τα βγάλαμε πάλι στη φορά; (Rihanna Vs Rita Ora)



Η Riri καταφέρνει κάθε φορά να μας εκπλήσσει με το πόσο σέξι μπορεί να γίνει. Κάθε φορά που βλέπουμε μια φωτογραφία της στα social media, ένα νέο video clip της μας δίνει την εντύπωση ότι έχει φτάσει το peak της σεξουαλικότητάς της. Όμως έχει και άλλο να δώσει στο κοινό της. 

Έχεις δει το sexy video clip της "Kiss It Better"; 

Plus ~> Το νέο της single "Needed Me"!

(Πάτα στο youtube "Rihanna - Needed Me") - Έχει προειδόποιηση περιεχομένου, επειδή είναι ακατάλληλο για ορισμένους χρήστες.)

Story ~>  H Rihanna (σχεδόν γυμνή) με ένα διάφανο negligee πριν "σκοτώσει" έναν άντρα έξω από ένα στριπτιτζάδικο, στο νέο της video clip!

Δες κάποιες φωτογραφίες από το video clip, για να καταλάβεις πέρι τίνος πρόκειται.

 

Και η Rita Ora από την άλλη φορώντας τα απολύτως απαραίτητα με ένα "φρουτώδες" Tezenis σουτιέν (το οποίο φυσικά εξαντλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ) έβγαλε selfie και την ανέβασε στο instagram. 

Η Rita μας έδειξε την άλλη της πλευρά, την πιο kinky. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κατάφερε να αναστατώσει τους followers της, τους οποίους και δεν τους έχει συνηθίσει σε τέτοιες αυθόρμητες πόζες!

Εδώ με ένα πιο casual-sexy-chic-sporty look. Λεπτομέρεια ~> Το διάφανο μπλουζάκι που φαίνεται το σουτιέν. Είναι must πια για την Rita αυτό το style! Κάτι μας θυμίζει, βέβαια (Rihanna)!

O Justin Bieber ξαναγδύθηκε! Οι λόγοι που τον βρίσκουμε σέξι!