Χειμώνιασε και η Candice ακόμη με το μαγιό κυκλοφορεί (photos+video)

Μετά την φωτογράφηση αυτή θα αφοσιωθεί στο μεγάλο ετήσιο event της Victoria's Secret που για πρώτη φορά φέτος θα γίνει –όχι στη Νέα Υόρκη αλλά- στο Λονδίνο, στις 2 Δεκεμβρίου.
Χειμώνιασε και η Candice ακόμη με το μαγιό κυκλοφορεί (photos+video)



Μετά την αποχώρηση της 31χρονης Miranda Kerr (λόγω ηλικίας) από τον κόσμο της Victoria’s Secret, η Candice Swanepoel αναβαθμίστηκε στον πιο διάσημο και σέξι άγγελο της γνωστής φίρμας εσωρούχων. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι… κάθεται και οι υπόλοιπες δουλεύουν.

Η 26χρονη Νοτιοαφρικανή λίγες μόλις βδομάδες πριν το λαμπερό σόου της χρονιάς φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε με φόντο τα νερά της Καραϊβικής.

Όμορφη, σέξι και με το όνομά της να κοστίζει εκατομμύρια δολάρια στον κόσμο του modeling, η Candice κοιτάζει με αυτοπεποίθηση τον φακό καθώς τον αφήνει να εστιάσει στα δυνατά της σημεία.

Η νέα καμπάνια για την καλοκαιρινή σειρά της Victoria's Secret ξεκινάει στην καρδιά του χειμώνα και η ομάδα της εταιρείας (πίσω από την φωτογράφηση δουλεύουν δεκάδες άνθρωποι οι οποίοι φροντίζουν το μοντέλο να βγει όσο το δυνατόν πιο σέξι γίνεται) δίνει τον καλύτερό της εαυτό στην υπηρεσία της Candice.

Μετά την φωτογράφηση αυτή βεβαίως η ξανθιά καλλονή θα αφοσιωθεί στο μεγάλο ετήσιο event της Victoria's Secret που για πρώτη φορά φέτος θα γίνει –όχι στη Νέα Υόρκη αλλά- στο Λονδίνο, στις 2 Δεκεμβρίου.

Δες εδώ τα μοντέλα που θα παρελάσουν από το πιο σέξι catwalk του πλανήτη. 

Δες και το εορταστικό βίντεο της εταιρείας για να πάρεις ιδέες για τα εσώρουχα του χειμώνα: