Έτσι έμαθε ο μπαμπάς του Channing Tatum για το παρελθόν του ως στρίπερ!

Οι αμήχανες στιγμές, οι καταχρήσεις και το μεροκάματο.
Έτσι έμαθε ο μπαμπάς του Channing Tatum για το παρελθόν του ως στρίπερ!



Το παρελθόν του Channing Tatum ως στρίπερ είναι λίγο πολύ γνωστό. Ο τότε 19χρονος έφηβος χόρευε σε ένα νυχτερινό club με το ψευδώνυμο Chan Crawford. Δεν το πιστεύεις;  Ορίστε και οι αποδείξεις.

Το 2010, ο 34χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι θα ήθελε να μιλήσει για την εμπειρία του μέσω του κινηματογράφου, κάτι που οδήγησε στην ιδέα της ταινίας Magic Mike του 2012 και του sequel Magic Mike XXL που θα κυκλοφορήσει το 2015.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του όμως στο The Hollywood Reporter, o αγαπητός σταρ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή εκείνης της εποχής, παραδέχτηκε ότι πειραματιζόταν με τα ναρκωτικά ενώ αποκάλυψε το εξής: Ότι ο πατέρας του έμαθε για πρώτη φορά για το παρελθόν του ως στρίπερ από το show της Ellen de Generes το 2010. Και απογοητεύτηκε.

Παρακάτω μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξής του:

Μια φορά, ενώ έκανα χορό σε μία κυρία μου είπε: Θεέ μου! Μου θυμίζεις τον ανιψιό μου. Και μετά με άρπαξε. Τα λόγια της έσκασαν σαν χειροβομβίδα. Τικ, τακ…Μπαμ! Ενώ έπιανε τα οπίσθιά μου μου έλεγε ότι της θυμίζω τον ανιψιό της!

Μία καλή βραδιά έβγαζα 150 δολάρια. Όχι τόσα πολλά όσα θα νόμιζες. Μία κακή βραδιά 70 δολάρια ή και κάποιες φορές 50.

Δεν ξέφυγα τελείως με τα ναρκωτικά γιατί δεν μου είχε γίνει συνήθεια. Θα έλεγα ότι πειραματιζόμουν και ποτέ δεν δοκίμασα κρακ ή ηρωίνη. Αργότερα δοκίμασα κοκαΐνη αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχα με το ποτό. Τότε δεν το έβλεπα σαν πρόβλημα αλλά σαν κάτι τύπου «πάμε έξω να περάσουμε καλά».

Περπατούσα με τον πατέρα μου και γύρισε και μου είπε (για το παρελθόν του ως στρίπερ): «Γιατί; Δεν υπήρχε ανάγκη να το κάνεις. Πάντα σου προσφέραμε ό,τι ήθελες». Μου ράγισε την καρδιά. Του είπα ότι αυτό δεν είχε καμία σχέση με εκείνον. Ήταν ο δρόμος που είχα χαράξει και που έπρεπε να πάρω.