H Cara Delevigne έφτασε τους 8.000.000 followers! Τι τους κάνει και την ακολουθούν (photos+video)

Η σέξι 22χρονη σταρ της πασαρέλας μετράει στο βασίλειο του instagram τόσους "κατοίκους" όσους σχεδόν έχει ολόκληρη η Ελλάδα σήμερα...
H Cara Delevigne έφτασε τους 8.000.000 followers! Τι τους κάνει και την ακολουθούν (photos+video)



Χωρίς να καταλάβουμε ακριβώς πώς, πότε και για ποιον ακριβώς λόγο, οι περισσότεροι από μας αποτελούμε ενεργά μέλη της παγκόσμιας κοινότητας των social media. Πόσοι, όμως, αντιλαμβανόμαστε τις πραγματικές διαστάσεις του διαδικτιακού κόσμου; Πόσοι ξέρουμε εκείνη τη στιγμή που πατάμε το send πόσοι άνθρωποι και σε ποια άκρη του κόσμου μπορεί να διαβάσουν το μήνυμά μας; Η Cara Delevigne μόλις συνειδητοποίησε πως οι followers στο προσωπικό της βασίλειο που διατηρεί στο instagram ξεπέρασαν κιόλας τους 8.000.000 ανθρώπους. Διαφορετικούς χρήστες. 8.000.000 διαφορετικοί άνθρωποι από πόλεις, χωριά, μητροπόλεις και μικρά νησάκια του πλανήτη ακολουθούν την 22χρονη βασίλισσα του μόντελινγκ (διαδέχτηκε στον θρόνο την μέντορά της Kate Moss) βλέπουν κάθε βίντεο/ φωτογραφία/ mention/ σκέψη/ χαζομαρούλα που ανεβάζει η Cara. Βλέπουν τις αναρτήσεις της την ίδια στιγμή και αν θέλουν μπορούν να την σχολιάσουν ή να την κάνουν share να τις δουν οι φίλοι τους! 

Μόλις κατάλαβε την δύναμή της (για να καταλάβεις περίπου πόσοι είναι οι ακόλουθοί της, σκέψου πως οι κάτοικοι της Ελλάδας στην τελευταία απογραφή ήταν λίγο περισσότεροι από 11.000.000) τρελάθηκε κι ανέβασε την ανάλογη φωτογραφία. 

Το ερώτημα είναι τι ακριβώς κάνει η Cara και κερδίζει την αγάπη και την αφοσίωση τόσων ανθρώπων. Κάνει αυτό που οφείλει κάθε χρήστης ο οποίος επενδύει στο διαδίκτυο ως επικοινωνιακό (κι επαγγελματικό) εργαλείο: Ενημερώνει τακτικά τον κόσμο της για το τι κάνει, που πάει και πώς περνάει με τις φίλες της. Βάζει τον κοινό θνητό στη χλιδάτη ζωή της μέσα από τη κλειδαρότρυπα του ίντερνετ κι αυτό όσο να' ναι έχει τη γοητεία του. 

Η νεαρή Βρετανίδα ανεβάζει φωτογραφίες, σχόλια, παιχνιδιάρικα λογάκια και περίεργα (πάντα σέξι) βιντεάκια σαν αυτό (όπου συμμετέχει και η ίδια): 

... ή σαν αυτό: 

*** Μην το ρωτάς καν. Είμαστε κι εμείς followers της Cara Delevigne!