Η σέξι Kate Hudson με καυτό σορτς στη παραλία

H 35χρονη ηθοποιός επιδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα της δοκιμάζοντας ασκήσεις πολεμικών τεχνών στην παραλία.
Η σέξι Kate Hudson με καυτό σορτς στη παραλία



Στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια βρίσκεται αυτές τις μέρες η Kate Hudson για τις ανάγκες γυρισμάτων ενός διαφημιστικού βίντεο γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να δοκιμάζει τεχνικές ασκήσεις πολεμικών τεχνών φορώντας γκρι σορτσάκι κι ένα ροζ κοντό μπλουζάκι που αναδεικνύει τους άψογους κοιλιακούς της. 
 
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας “Πως να χωρίσετε σε δέκα μέρες” γυμνάζεται σε καθημερινό επίπεδο ενώ ασχολείται με το pilates εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Προσέχει την διατροφή της και κάνει συχνά αποτοξίνωση . Ανά τακτά χρονικά διαστήματα τρώει μόνο υγιεινά γεύματα,αποφεύγει το αλκοόλ και τα γλυκά.
 
Η κόρη της Goldie Hawn και του τραγουδιστή Bill Hudson έχει δηλώσει στο παρελθόν πως προσπαθεί να μετρά τις θερμίδες που λαμβάνει σε κάθε γεύμα,για να έχει τον έλεγχο του βάρους της. Η ίδια καταναλώνει 1800 θερμίδες καθημερινά και για να μην ξεφεύγει από τον στόχο της, έχει μια εφαρμογή στο κινητό που τη βοηθά στην μέτρηση. Έτσι εξηγείται η άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της ξανθιάς πρωταγωνίστριας.