Doutzen Kroes: Ο μαύρος άγγελος της Victoria's Secret προκαλεί

Μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της η σούπερ σέξι 29χρονη Ολλανδέζα προβάρει τα φτερά της για το catwalk τηςVictoria's Secret και μας λέει τα μυστικά της.
Doutzen Kroes: Ο μαύρος άγγελος της Victoria's Secret προκαλεί



Το γεγονός της χρονιάς στον κόσμο της μόδας θεωρείται για πολλούς το υπέρλαμπρο σόου της διάσημης εταιρείας εσωρούχων Victoria's Secret και τα μοντέλα που επιλέγονται να περπατήσουν στο συγκεκριμένο catwalk έχουν τόσο άγχος για το "αψεγάδιαστο κορμί" ώστε να δοκιμάζουν εξαντλητικές δίαιτες με επικίνδυνες υπερβολές (όπως η μη κατανάλωση νερού ή άλλων υγρών 24 ώρες πριν το σόου)! Θα έλεγε κανείς ότι για ένα μοντέλο που γέννησε μόλις 3 μήνες πριν την επίδειξη της 9ης Δεκεμβρίου, το άγχος θα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Η Doutzen Kroes παραδέχεται ότι τρέμουν τα πόδια της και χτυπάει η καρδιά της δυνατά, αλλά με την καλή έννοια. 
 
Η σέξι 29χρονη σταρ από την Ολλανδία δοκιμάζει τα φτερά της μπροστά στον φακό του Harper's Bazaar, αποκαλύπτει πως θα είναι ο Άγγελος που θα φορέσει τα υπέροχα χρυσά αλλά και τα σέξι μαύρα φτερά της εταιρείας και μας λέει πώς κατάφερε να έχει τέτοιο κορμί λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της (απέκτησε την κορούλα της στις 30 Ιουλίου): "Έκανα γυμναστική ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κι ιδιαίτερα στο δεύτερο τρίμηνο όταν αισθανόμουν πάρα πολύ καλά και ήμουν γεμάτη ενέργεια. Έκανα ένα πρόγραμμα ασκήσεων μπαλέτου, πάρα πολύ προσεκτικά φυσικά. Η αλήθεια είναι ότι έκανα γυμναστική όλη μου τη ζωή και το κορμί μου ήταν έτοιμο για πιο εντατικό πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή. Επίσης, έχω έναν γιο τριών ετών ο οποίος τρέχει όλη μέρα εδώ κι εκεί... κι εγώ τρέχω πίσω του. Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος να χαλαρώσω και να... μην κάνω τίποτα έστω για λίγο. Για τη διατροφή μου ακολουθώ ένα σούπερ υγιεινό διαιτολόγιο. Η υγιεινή διατροφή ήταν πάντοτε κανόνας στην οικογένειά μου. Επίσης, η αδερφή μου είναι διατροφολόγος και με βοηθάει πολύ". 
 
Δες την Doutzen Kroes (η οποία είναι παντρεμμένη με τον Ολλανδό DJ Sunnery James από το 2010) στην πασαρέλα με τα φτερά της και την πρόβα για το φετινό catwalk του Λονδίνου: