Κάνει ζέστη στο Miami και η Bella Thorne χαίρεται τον ωκεανό

Ηθοποιός, μοντέλο, χορεύτρια, τώρα και συγγραφέας, η 17χρονη Bella Thorne έχει κάθε λόγο να κάνει μικρά δωράκια απόλαυσης στον εαυτό της...
Κάνει ζέστη στο Miami και η Bella Thorne χαίρεται τον ωκεανό



Δεν κάνει πολύ κρύο ακόμα στο Miami και η Annabella 'Bella' Thorne βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει, να ενισχύσει το μαύρισμά της και σαν θαρραλέο κορίτσι που είναι να κάνει τις βουτιές της στα παγωμένα σχεδόν νερά του ωκεανού. Φόρεσε ένα μικρό μπικίνι -το οποίο εξόργισε τις fashionistas επειδή δεν ταίριαζε το top με το σλιπάκι αλλά ικανοποίησε τους άνδρες θαυμαστές της γιατί αναδείκνυε το κορμί της- και απόλαυσε την ημέρα της στην παραλία με τους φίλους της. 
 
Αυτόν τον μήνα η 17χρονη ηθοποιός -πρώην αγαπημένο παιδί του Disney channel- βρίσκεται σε τουρνέ για την προώθηση του βιβλίου της "Autumn Falls" αλλά πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για παιχνίδια με το νερό στις υπέροχες παραλίες της Florida. Η νεαρή σταρ αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλά κορίτσια καθώς έδωσε μεγάλο αγώνα να αντιμετωπίσει την δυσλεξία εξαιτίας της οποίας έπεσε θύμα bulling στο σχολείο (σταμάτησε μάλιστα να πηγαίνει σε αυτό και έβγαλε τις τάξεις του δημοτικού με μαθητεία στο σπίτι).