Και οι Ελληνίδες έχουν σέξι instagram! Δες τις καλύτερες πόζες!

Φουρέιρα, Αραβανή, Νομικού, Τάμτα, Κορινθίου, Ηλιάκη, Μενεγάκη, Σκορδά, Στικούδη! Ποιά βγάζει τις πιο ωραίες πόζες;
Και οι Ελληνίδες έχουν σέξι instagram! Δες τις καλύτερες πόζες!



Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την ημέρα που το internet μπήκε στη ζωή μας και την άλλαξε. Αυτό που συμβαίνει ωστόσο τα τελευταία χρόνια ξεπερνά και την πιο τρελή σκέψη που μπορεί αν είχαμε κάνει εκείνη την πρώτη περίοδο γνωριμίας μας με το διαδίκτυο. Ο κόσμος ολόκληρος έχει γίνει μια τεράστια κοινότητα που μοιράζεται τη ζωή του και επικοινωνεί σαν να μην υπάρχουν αποστάσεις, χιλιόμετρα, διαφορετικές νοοτροπίες... Την έκρηξη των social media την εκμεταλλεύτηκαν πρώτοι από όλους οι celebrities οι οποίοι καταφέρνουν να αυξάνουν καθημερινά τους θαυμαστές τους μειώνοντας ταυτόχρονα την πίεση των παπαράτσι. Κάτι που λίγα χρόνια πριν ακουγόταν απίστευτο!

Τι να τον κάνουμε όμως τον παπαράτσο όταν η ίδια η διάσημη μας προσφέρει φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, την κρεβατοκάμαρά της, την σεξουαλική της ζωή και κάθε λεπτομέρεια της προσωπικής της ζωής; Και φυσικά, στο παιχνίδι των celebrities με τα social media το πιο ισχυρό τους ατού είναι η εξής μία λέξη: sexy, sexy, sexy!  

Η αρχή έγινε από την Αμερική.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Κιμ Καρντάσιαν όταν για καιρό ακούγαμε για τη γυναίκα με τα πιο σέξι οπίσθια και μετά με τη βοήθεια των social media την μάθαμε καλύτερα! Η ίδια αλλά όπως και πολλές άλλες stars -με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τη Rihanna, τη Lady Gaga και τη Miley Cyrus- χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να χαρίσουν στους followers τους προσωπικές τους στιγμές αλλά και να κάνουν έμμεση διαφήμιση της δουλειάς τους! Η μόδα της εποχής..

Sexy instagram όμως δεν έχει μόνο η αμερικανική showbiz! Έχει και ο δικός μας, ελληνικός κόσμος των διασήμων. Κι αυτές είναι οι πιο juicy λογαριασμοί instagram και twitter:

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η νέα ανερχόμενη δύναμη του Alpha που χρησιμοποιεί καθημερίνα το ίνσταγκραμ για να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τα ρούχα που φοράει και κυρίως να προτείνει στις νέες κοπέλες την ολοκαίνουρια συλλογή της.

Η Μις Ελλάς 2005 Κατερίνα Στικούδη και πλέον τραγουδίστρια, βγάζει τις πιο σέξι πόζες και ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη!

Η Ευαγγελία Αραβανή, η όμορφη Σταρ Ελλάς του 2005 έχει το πιο ελκυστικό βλέμμα που κυκλοφορεί αυτή την εποχή στο ίνσταγκραμ!

Μαρία Κορινθίου! Ένα όνομα που όταν το ακούς πάντα φαντάζεσαι τη σέξι γυναίκα που κύβει μέσα της το πιο έντονο πάθος! Η ίδια ανεβάζει συχνά φωτογραφίες απο τις προετοιμασίες για τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί.

Η Τάμτα είναι μια τραγουδίστρια χαμηλών τόνων που όμως προκαλεί (με την καλή έννοια) με τις πόζες της στο facebook και στο instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην έχει ούτε facebook αλλά ούτε και instagram, όμως με το twitter έχει καταφέρει να μεταφέρει στους θαυμαστές της κάθε της κίνηση από την προσωπική της ζωή, κάνοντας περιττή τη δουλειά των paparazzi.

Η Δούκισσα Νομικού ίσως είναι η μόνη παρουσιάστρια που όπως και να εμφανιστεί πάντα κερδίζει με τo άθωo, αλλά τόσο σέξι βλέμμα της. Ακόμα και άβαφτη!

Ο χαρακτηρισμός σέξι στο πρόσωπο της Κατερίνας Ζαρίφη, μετατρέπεται σε μια γυναίκα αφέντρα που κάνει τους άντρες να τρέχουν από πίσω της. Πάντα με χιούμορ..

Άλλη μια γυναίκα που με χιούμορ παρουσιάζει τον εαυτό της στα social media, είναι η χορευταρού Μαρία Ηλιάκη που βασανίζεται στα πατώματα κάνοντας πολύωρες πρόβες για το Dancing with the stars 5.

Συχνά πυκνά βέβαια βγάζει και τις πιο σέξι της στιγμές της on air... 

H Χριστίνα Πάζιου είναι μια κατηγορία από μόνη της. Η γυμνάστρια όπου σταθεί κι όπου βρεθεί κάνει γυμναστικές ασκήσεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Άμα έχεις ωραία ανοίγματα..

Η Φαίη Σκορδά είναι μια παρουσιάστρια που δεν διστάζει να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του κινητού της εντελώς άβαφτη και να το ανεβάσει στο instagram.. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που μια διάσημη τολμά make up free ποστάρισμα. Αντιθέτως, θα μπορούσε πλέον να πει κανείς πως πρόκειται για παγκόσμιο trend!

Όποιος την έχει δεί από κοντά, έχει μείνει με ανοιχτό το στόμα. Αυτό το κορίτσι τα έχει ΟΛΑ.. Ο λόγος για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία στα social media, ακολουθεί πανικός "χτυπημάτων" και σχολίων! Χτυπάει κόκκινο το διαδίκτυο .

Μια άλλη παρουσιάστρια που ο χαρακτηρισμός "the body" ίσως είναι ο τίτλος που της αρμόζει. Η Βίκη Χατζηβασιλείου βάζει πολλές 20άρες κάτω, ειδικά όταν φοράει το μπικίνι της για να παίξει μπιτς βόλεϊ (σε επίσημες διοργανώσεις της ομοσπονδίας, μάλιστα)!

Για το τέλος άφησα την πιο σέξι τραγουδίστρια που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα! Την Ελένη Φουρέιρα. Η ίδια είναι φαν των social media και πολλές φορές ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Όπως η παρακάτω..

Και σέξι όπως οι παρακάτω:

Επιμέλεια: Αρτ