Το καινούριο ημερολόγιο της Pirelli είναι εδώ και είναι πολύ καυτό!

Λάτεξ και τα πιο σέξι κορμιά στο νέο ημερολόγιο της Pirelli για το 2015.
Το καινούριο ημερολόγιο της Pirelli είναι εδώ και είναι πολύ καυτό!



Το να μπει ένα μοντέλο στις σελίδες του ημερολογίου της Pirelli είναι σαν να επιστρέφει ένας ηθοποιός σπίτι του με Όσκαρ. Φέτος, η φωτογράφιση έγινε από τον βεταράνο Steven Meisel με τους Carine Roitfeld και Pat McGrath να υπογράφουν τη στιλιστική επιμέλεια του ημερολογίου. Το αποτέλεσμα: Ένα πολύ καυτό ημερολόγιο με έντονο το στοιχείο του στιλ.

Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russell, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Raquel Zimmermann, Karen Elson, Joan Smalls, Natalia Vodianova, Sasha Luss και Anna Ewers είναι τα μοντέλα που ποζάρουν στις σελίδες του διάσημου ημερολογίου που φέτος φέρει τον τίτλο Calendar Girls 2015.

Εκτός όμως από το πολύ λάτεξ, το 2015 Pirelli Calendar επιφύλασσε μία ακόμη έκπληξη για το κοινό του, αφού φέτος παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα plus size μοντέλο, την  Candice Huffman, η οποία είχε ποζάρει το 2011 στην ιταλική Vogue με θέμα Curvy issue.  «Ο Steven επέλεξε εκπληκτικές γυναίκες και τις έκανε πραγματικά γοητευτικές» σχολίασε η Roitfeld. Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της – όπως και όλος ο αντρικός πληθυσμός.