Μπαίνουμε στα παρασκήνια της Victoria's Secret πριν το show!

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το ονειρεμένο σόου του Λονδίνου.
Μπαίνουμε στα παρασκήνια της Victoria's Secret πριν το show!



Το show εκείνο που κάθε χρόνο περιμένω με ανυπομονησία κι ενθουσιασμό έχει διάσημους καλεσμένους, όμορφους ανθρώπους, μικρά πραγματάκια που θέλω να αποκτήσω κι ένα υπέροχο χαλί πάνω στο οποίο ποζάρουν όλοι και φωτογραφίζονται. Μην φανταστείς κόκκινο χαλί και βαριά ρούχα. Σε αυτό το σόου όλα είναι ροζ με kinky χρυσές λεπτομέρειες και μαύρες δαντέλες κολλημένες σε σέξι σώματα που ισορροπούν σε ιλιγγιώδη ψηλοτάκουνα. Όλες οι γυναίκες είναι σέξι κι αιθέριες σαν ξωτικά, ή μάλλον όχι… σαν Άγγελοι (του πάθους, όχι από τους άλλους), τα ρούχα χειροποίητα και οι μουσικές ξεσηκωτικές. Ναι, το Victoria’s Secret Show είναι κάτι που αξίζει να περιμένεις για να δεις.

Αξίζει γιατί γύρω της υπάρχει η μαγεία μιας συγκλονιστικής ιστορίας επιχειρηματικού δαιμονίου που κατέληξε σε μια αρχαιοελληνική τραγωδία (μπορείς να διαβάσεις τα πάντα εδώ), γιατί είναι από εκείνα τα event που ανεβοκατεβάζουν καριέρες εκατομμυρίων, κρύβει μυστικά διατροφής που όλες θα θέλαμε να ξέρουμε και αστικούς μύθους για τρομαχτικούς κανόνες πειθαρχίας (όπως ότι για 3 βδομάδες καταναλώνουμε τροφή μόνο σε υγρή μορφή και για 1 ολόκληρη ημέρα δεν πίνουμε καθόλου νερό)!

Όλα αυτά αιωρούνται ενώ τα πιο καλλίγραμμα κορίτσια της show biz φοράνε εσώρουχα (που μπορεί να ξεπεράσουν το 1.000.000 ευρώ) και λικνίζονται μπροστά σε διάσημους καλλιτέχνες, κάτω από έντονους προβολείς και μπροστά σε δεκάδες φωτογράφους (για τηλεοπτικό κοινό δεν το συζητάμε… θα ξεπεράσει πάλι τους 2.000.000 ανθρώπους)!

Την Τρίτη το βράδυ, οι Άγγελοι θα περπατήσουν στο London Town (φέτος το show δεν γίνεται στη Νέα Υόρκη αλλά στο Λονδίνο) και δίπλα τους θα τραγουδούν η Taylor Swift, ο Ed Sheeran, η Ariana Grande και ο σέξι Ιρλανδός Andrew Hozier-Byrne.

Στο παρελθόν έχουμε ακούσει στην πασαρέλα αυτή μοναδικές ερμηνείες (σόου περισσότερο) από…

Τη Nicki Minaj το 2011…

 

Τη Rihanna το 2012…

 

Την Katy Perry το 2013…

 

Τους Maroon 5 εκ τον οποίον ο ένας έφυγε παντρεμένος από κει (αν και για να τα λέμε όλα, ο Adam Levine τότε τα είχε με την Anne V και όχι με τη Behati Prinsloo)…

 

Την Taylor Swift (το 2013)…

Τον Justin Timberlake… (αυτό πρέπει να το δούμε)

 

Τον Justin Bieber (το 2012)…

Τον Kanye West πριν την Kim (κι αυτό πρέπει να το δούμε).

 Μπες εδώ για να δεις όλα τα κορίτσια του σόου και δες την gallery για να μάθεις από τώρα τι φτερά θα φορέσουν οι εκλεκτές!