Ο πατέρας της Rihanna μέθυσε και τον πέταξαν έξω από το γκαλά της

Ο αλκοολικός πατέρας της pop-star μιλάει για την καταστροφική του εξάρτηση.
Ο πατέρας της Rihanna μέθυσε και τον πέταξαν έξω από το γκαλά της



Μπορεί να ζηλεύεις παράφορα όταν βλέπεις τις λαμπερές παρουσίες των σταρ όμως είναι στιγμές που σίγουρα δεν θα ήθελες να ήσουν στη θέση τους. Πάρε παράδειγμα τη Rihanna, η οποία την περασμένη εβδομάδα διοργάνωσε στο Beverly Hills το ετήσιο Diamond Ball, (ένα φιλανθρωπικό gala προς τιμήν του Clara Lionel Foundation) και ούτε που πρόλαβε να χαιρετήσει τον πατέρα της μιας και ήπιε κάτι παραπάνω και τον έδιωξαν σηκωτό από την εκδήλωση. 

Τι ακριβώς συνέβη; Ο πατέρας της Ronald πόζαρε στο κόκκινο χαλί με την πρώην γυναίκα του Monica ενώ παράλληλα έπινε και μερικά ποτήρια ουίσκι. 

«Ήμουν στο κόκκινο χαλί για τις φωτογραφίσεις, γνωρίζω και μιλάω με μερικούς διάσημους ανθρώπους και μετά κάποιος άφησε μία καρέκλα, σκόνταψα και έπεσα. Κοίταξα την πρώην γυναίκα μου Monica κι μέσα σε μερικά λεπτά εμφανίστηκε η ασφάλεια για να μου πει “θα σε πάμε σπίτι σου”» δήλωσε στην DailyMail. 

Τους είπα, «μα δεν έχω δει ακόμα την κόρη μου» και μου είπαν «δεν πειράζει κύριε». 

Ο πατέρας της Rihanna μίλησε ακόμη στην Daily Mail για την εξάρτησή του με το αλκοόλ, ενώ αποκάλυψε ότι η pop star πέρυσι πλήρωσε 58.000 δολάρια για το πρόγραμμα απεξάρτησής του στο Μαλιμπού για να τον γλιτώσει από τη φυλακή καθώς είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψής του στην Καλιφόρνια. 

Μεταξύ άλλων, ο πατέρας της στη συνέντευξή του είπε ότι η Rihanna τον πηγαίνει κάθε τρεις μήνες για τεστ ούρων και αδειάζει τα ποτά του μίνι μπαρ κατά την άφιξή του, ότι δεν συμπαθεί την κολλητή της κόρης του Melissa Forde, ότι η κόρη του είναι single και δυσκολεύεται να βρει άντρα και ότι δεν είναι έγκυος παρά της φήμες.