Δες κορμί! Η Naomi Campbell με μικροσκοπικό μπικίνι και χωρίς μακιγιάζ

Η Campbell έδειξε για μία ακόμα φορά ότι όχι μόνο διατηρείται σε φόρμα αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μικρότερές της σε ηλικία.
Δες κορμί! Η Naomi Campbell με μικροσκοπικό μπικίνι και χωρίς μακιγιάζ



Στα 44 της χρόνια η Naomi Campbell διατηρεί δικαίως τον τίτλο του supermodel και το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση. Η Campbell έδειξε για μία ακόμα φορά ότι όχι μόνο διατηρείται σε φόρμα αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μικρότερές της σε ηλικία.

Το πρώην μοντέλο έκανε ολιγοήμερες διακοπές στο Trancoso στη Βραζιλία και  δεν έχασε την ευκαιρία να επιδείξει τα κάλλη της. Φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό μπικίνι και χωρίς καθόλου μακιγιάζ, η Campbell έδειχνε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με μία παρέα φίλων.

Μαζί της βρίσκεται και η Kate Moss με τον σύζυγό της Jamie Hince και την κόρη της Lila-Grace. Η Moss ετοιμάζεται να γίνει 41 στις 16 Ιανουαρίου και αν κρίνουμε από τον περσινό μαραθώνιο διασκέδασης και ποτού στα γενέθλιά της, φέτος ο πήχης θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά. Η Campbell θα βρίσκεται ανάμεσα στους επίτιμους καλεσμένους, αφού εκτός του ότι είναι μία από τις πιο παλιές φίλες της Moss, οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί τον τελευταίο καιρό.