Ο Justin Bieber δεν ήταν ο πρώτος! Ποιο διάσημο μοντέλο του Calvin Klein σου άρεσε περισσότερο;

Οι celebrities που πόζαραν με CK εσώρουχα πριν τον Justin Bieber.
Ο Justin Bieber δεν ήταν ο πρώτος! Ποιο διάσημο μοντέλο του Calvin Klein σου άρεσε περισσότερο;



Επίσημα πια ο Justin Bieber είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του Calvin Klein και τα ξένα media ήδη τον σχολιάζουν ως τη χειρότερη επιλογή celebrity για την προώθηση των εσωρούχων της εταιρείας. Να φταίει η κακή του φήμη; Να φταίει ότι είναι πολύ νεαρός σε ηλικία για να μπορέσει να γοητεύσει το γυναικείο πληθυσμό; Τα σχόλια πάντως στα social media δεν είναι και τόσο κολακευτικά και αυτό ίσως οφείλεται στις συγκρίσεις και στο σεξ απίλ των διασημοτήτων που προηγήθηκαν.  

Κάτι που μας έβαλε στον πειρασμό να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή και να δούμε τους γοητευτικούς ηθοποιούς που πόζαραν με τα σέξι αντρικά εσώρουχα και μας έκαναν να γουρλώσουμε τα μάτια μας με τους καλλίγραμμους κοιλιακούς τους. 

Ο Kellan Lutz εκτός από ηθοποιός (έγινε γνωστός από το Twilight), είναι και μοντέλο κάτι που φαίνεται από τον τρόπο που παίζει με το φακό. Και αυτό απέδειξε περίτρανα στο προκλητικό βίντεο που γύρισε το 2010 φορώντας τα εσώρουχα Calvin Klein.

To 2009 o Jamie Dornan, πρωταγωνιστής της ταινίας «50 Shades of Grey» δεν ήξερε ότι η φωτογράφισή του με τα εσώρουχα του Calvin Klein θα ήταν σημείο κατατεθέν.

Μάλλον θα είχες διαγράψει από τη μνήμη σου ότι το 1992, ο ηθοποιός της ταινίας «The Fighter» Mark Wahlberg είχε ποζάρει με εσώρουχα CK. Και ίσως οι φωτογραφίες του να έχουν το πιο φυσικό αποτέλεσμα απ’ όλες. Πάντως, σίγουρα δεν τον λες προκλητικό καθώς βγάζει ένα λίγο πιο συνεσταλμένο προφίλ που μας αρέσει.

To 2010, Ο ηθοποιός του «Τrue Blood» Mehcad Brooks μας άφησε όλους άφωνους με τους κοιλιακούς του και την αυτοπεποίθησή του μπροστά στο φακό.

Μεγάλη αίσθηση έκανε το 2007 και ο Djimon Hounsou ενώ η τότε κοπέλα του Kimora Lee Simmons είχε υπονοήσει ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει μεγάλα «προσόντα».

Αυτή η φωτογράφιση ήταν που έκανε γνωστή τον τότε 18χρονο Antonio Sabato Jr. ο οποίος τότε δούλευε ως μοντέλο. Μετά τις σέξι πόζες του έγινε γνωστός ενώ αναδείχθηκε μέσα από τη σαπουνόπερα «General Hospital».  

O Garrett Neff επίσης έγινε γνωστός από τη συνεργασία του με τον Calvin Klein, ενώ ως ηθοποιός έχει κάνει πολύ μικρά βήματα. Η φωτογραφία του πάντως μας αφήνει μία vintage αίσθηση.

Δες τώρα και τον Justin Bieber για να κάνεις τις συγκρίσεις. Δεν θέλουμε να σε απογοητεύσουμε όμως δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι κοιλιακοί του είναι ρετουσαρισμένοι με Photoshop!