O Jamie Dornan είναι ο νέος Ryan Gosling!

Έναν μήνα πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Fifty Shades of Grey εμφανίζεται σούπερ σέξι στο Details και αποκαλύπτει ότι φοβάται τη δολοφονία του
O Jamie Dornan είναι ο νέος Ryan Gosling!



Δέκα ολόκληρα χρόνια πέρασαν από εκείνη τη νύχτα που με ένα σακουλάκι ποπ κορν στο χέρι ερωτευτήκαμε παράφορα το χωριατόπαιδο Νόα Κάλουν και αρχίσαμε να ψάχνουμε στα αργό ίντερνετ της δουλειάς πληροφορίες για αυτόν τον σέξι πρωταγωνιστή του Notebook, Ryan Gosling. Οι συντάκτες των αμερικανικών media ορκίζονται ότι ακριβώς το ίδιο θα συμβεί στις 14 Φεβρουαρίου 2015 σε εκατομμύρια κοριτσάκια που θα μπουν στην σκοτεινή αίθουσα να δουν το Fifty Shades of Grey.

Ο Jamie Dornan μπορεί να είναι μόλις δύο χρόνια μικρότερος από τον Gosling, αλλά το άστρο του τώρα αρχίζει να λάμπει στον γαλαξία του Χόλιγουντ. Κι έχει όλα τα προσόντα να διατηρήσει τη λάμψη του για καιρό. Σέξι βλέμμα, αινιγματικός, με καλογυμνασμένο κορμί, περίεργο χιούμορ και μελαγχολικό ύφος… Γιατί όχι; Αν έχει και ταλέντο θα γίνει ο νέος αγαπημένος μας σούπερ σταρ. 

Με την συνέντευξη (και κυρίως με την φωτογράφιση) που μόλις παραχώρησε στο περιοδικό Details για το τεύχος Φεβρουαρίου πάντως τράβηξε την προσοχή μας. 

Αποκάλυψε πως πέρασε από οντισιόν για τον κολασμένο δισεκατομυριούχο κύριο Γκρέι στις 23 Οκτωβρίου 2013, αφού δηλαδή ο σταρ του Sons of Anarchy, Charlie Hunnam, αρνήθηκε τον ρόλο. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν έναν μήνα αργότερα και μόλις 3 μέρες αφού η σύζυγός του, Amelia, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι (ένα όμορφο κοριτσάκι).

«Δεν θέλω να το συζητάω πολύ αλλά φοβάμαι πως θα με δολοφονήσουν, σαν τον John Lennon, κάποιοι τρελοί θαυμαστές στην πρεμιέρα», δηλώνει ο Dornan και εξηγεί "Είναι επειδή πολλοί άνθρωποι εκεί έξω έχουν θυμώσει πολύ που θα υποδυθώ αυτόν τον ήρωα… Κι εγώ ξέρεις είμαι πατέρας τώρα πια, και σύζυγος. Δεν θέλω να πεθάνω από τώρα. Και όταν δολοφονηθώ οι άνθρωποι θα λένε ‘θεέ μου δεν είναι σαν να στοίχειωσε εκείνη η δήλωση στο Details, με την οποία προέβλεψε τον θάνατό του στο κόκκινο χαλί»; Όλα αυτά τα λέει γελώντας –ευτυχώς- και χρησιμοποιώντας πολλές φορές την «f word»… Η οποία ακούγεται ακόμα συχνότερα όταν τον ρωτάνε πως νιώθει σαν sex symbol. 

«Τι σημαίνει αυτό; Όταν σκέφτομαι sex symbols, μου έρχονται στο μυαλό οι αφίσες που οι δυο αδερφές μου κολλούσαν στον τοίχο. Πώς τον έλεγαν εκείνον τον τύπο; Luke Perry; Υπάρχουν τόσοι  πολλοί νέοι ηθοποιοί που το στέμμα είναι μάλλον κούφιο. Είναι δύσκολο να βρεις έναν ηθοποιό που να μην είναι sex symbol", λέει και παραδέχεται ότι το μόνο που πραγματικά τον τρόμαξε όταν ανέλαβε τον ρόλο ήταν το ότι έπρεπε να μοιάζει με Έλληνα Θεό! Να έχει φαρδύ στέρνο, στενούς γοφούς και πέτρα κοιλιακούς. 

Αναγκάστηκε να κάνει γυμναστική (πάρα πολύ γυμναστική) και το αποτέλεσμα το βλέπουμε στη φωτογράφηση: