Cindy Crawford: Αγνώριστη σε νέα φωτογραφία- Καμία σχέση με την εικόνα που διέρρευσε

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, επιτήδειος έκλεψε την φωτογραφία από το διάσημο περιοδικό μόδας προκειμένου να της κάνει κακό.
Cindy Crawford: Αγνώριστη σε νέα φωτογραφία- Καμία σχέση με την εικόνα που διέρρευσε



Πριν από λίγες εβδομάδες είχε προκληθεί σάλος από την τελευταία φωτογράφιση της Cindy Crawford για το αμερικάνικο περιοδικό Marie Claire Απριλίου κατά την οποία η διάσημη ηθοποιός πόζαρε χωρίς ίχνος... photoshop! Η φωτογραφία που είχε διαρρεύσει είχε αποσπάσει δεκάδες θετικά σχόλια ενώ πολλοί θεώρησαν πως αξίζουν χιλιάδες μπράβο στην Cindy για την τόλμη που έδειξε να "τσαλακώσει" την εικόνα της.

Ωστόσο, η 48χρονη ηθοποιός αποφάσισε να κινηθεί νομικά και μέσω του δικηγόρου της απειλεί οποιονδήποτε την ξαναδημοσιεύσει. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, κάποιος έκλεψε την φωτογραφία από το περιοδικό Marie Claire και την επεξεργάστηκε στο photoshop με σκοπό να χαλάσει την δημόσια εικόνα του πρώην μοντέλου.

Ωστόσο, ο σύζυγος της Crawford, Rande Gerber, πόσταρε μια φωτογραφία μετά τον χαμό που προκλήθηκε στα social media η οποία δείχνει την Cindy με flat κοιλιά και εντελώς αψεγάδιαστη. Τώρα ποια από τις δύο φωτογραφίες απεικονίζει την πραγματικότητα, αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Δες την φωτογραφία που διέρρευσε ΕΔΩ