Η Doutzen Kroes δυο μήνες μετά την εγκυμοσύνη της

Το ακριβοπληρωμένο μοντέλο επιδεικνύει την επίπεδη κοιλιά της στο Instagram.
Η Doutzen Kroes δυο μήνες μετά την εγκυμοσύνη της



Δύο μήνες πέρασαν από τότε που το 29χρονο μοντέλο της Victoria Secret, Doutzen Kroes γέννησε το μωράκι της και παρόλα αυτά σήμερα είναι σε θέση να επιδεικνύει την επίπεδη κοιλιά της σε οικογενειακή φωτογραφία σε μια πισίνα της California.

Η Doutzen Kroes είναι πλέον μητέρα δύο παιδιών, καθώς στο τέλος του Ιουλίου έφερε στον κόσμο την κόρη της Myllena Mae, την αδερφή του 3χρονου Phyllon και δείχνει να είναι πολύ καλά. Η Doutzen ξεκίνησε να βγαίνει ραντεβού με τον άντρα της Sunnery το 2009, ενώ παντρεύτηκαν στο Amsterdam 4μιση χρόνια πριν.

Με το hashtag #qualitytime λοιπόν, το μοντέλο ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram και έδειξε τις οικογενειακές της στιγμές στους 1.8 εκατομμύρια followers της.

Εντυπωσιακό είναι πάντως ότι το μοντέλο δεν βιαζόταν να ξαναβρεί τη φόρμα της μετά την εγκυμοσύνη. «Δε θέλω να πιέζω το σώμα μου» δήλωσε αν και η αδερφή της που είναι διατροφολόγος την βοήθησε να χάσει βάρος. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έκανε μπαλέτο

Για την ιστορία, η Doutzen ήρθε 2η στη λίστα του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα καθώς τον προηγούμενο χρόνο έβγαλε 8 εκατομμύρια. Ας είναι καλά οι εταιρίες L'Oreal, Victoria's Secret, H&M, Emilio Pucci and Miu Miu.