Οι πιο σέξι σωματοφύλακες: Κάν΄το όπως η Kylie Jenner!

Αφού θα είστε όλη μέρα μαζί, ας είναι τουλάχιστον ωραίος...
Οι πιο σέξι σωματοφύλακες: Κάν΄το όπως η Kylie Jenner!



Ποιος περίμενε ότι θα έφταναν στα χέρια μας φωτογραφίες της Kylie Jenner, της Jennifer Lawrence, της Britney Spears και της Lady Gaga και δεν θα δίναμε καμία σημασία σε εκείνες; Ποιος είναι ο λόγος; Φυσικά, οι σέξι bodyguard τους οι οποίοι είναι χάρμα οφθαλμών και μας κάνουν να περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη παπαρατσίστικη φωτογραφία των διασήμων. 

Φυσικά, πρέπει να σημειώσουμε ότι καταλαβαίνουμε απόλυτα την επιλογή τους καθώς δεν γίνεται να έχεις μονίμως από πίσω σου έναν τύπο να σε ακολουθεί όπου πηγαίνεις και να μη βλέπεται. Τουλάχιστον, ας έχεις έναν ωραίο άντρα, να τον κοιτάς και να ανοίγει η καρδιά σου. 

Η Whitney Houston χαζή ήταν που διάλεξε τον Kevin Costner για να την προστατεύει από τους αγριεμένους φαν; Κάτι ήξερε...

Ας δούμε, λοιπόν, ένα προς ένα τα αγόρια που ζουν στη σκιά των celebrity και παράλληλα αναστατώνουν τα πλήθη. Σημείωσε, μόνο ότι η Jennifer Lawrence παίρνει το πρώτο βραβείο για την επιλογή της μιας και όπως έχουμε ξαναγράψει ΕΔΩ οι σωματοφύλακες που προσλαμβάνει είναι πάντα σέξι.  

Στο μεταξύ, μπορείς να δεις το image gallery με την παρακάτω μουσική υπόκρουση. Καλή διασκέδαση!