Kanye West: Απέλυσε σωματοφύλακα γιατί φλέρταρε με την Kim

Το μικρόβιο της ζήλιας υπάρχει και στο Χόλιγουντ!
Kanye West: Απέλυσε σωματοφύλακα γιατί φλέρταρε με την Kim



Όσα κι αν ακούγονται περί χωρισμού για το ζεύγος Kim Kardashian –Kanye West διαψεύδονται περίτρανα για ακόμα μία φορά τη βραδιά του Met Gala.  Πέραν του γεγονότος ότι το ζευγάρι φαινόταν αρκετά διαχυτικό και αγαπημένο κατά την άφιξή του στο κόκκινο χαλί, ένα ακόμα γεγονός μαρτυράει ότι η φλόγα του διάσημου ράπερ για την τηλεπερσόνα δεν έχει σβήσει.

Ο Kanye West φαίνεται ότι πάνω σε μια έκρηξη ζήλιας απέλυσε έναν από τους σωματοφύλακές του το βράδυ πριν αναχωρήσει για το event, επειδή θεώρησε ύποπτο το γεγονός ότι  συνομιλούσε με την Kim στο διάδρομο του ξενοδοχείου. Λίγο πριν την απόλυση μάρτυρες άκουσαν τον 39χρονο ράπερ που φώναξε  «αυτό δεν είναι σωστό», όταν ο bodyguard Steve Stanulis παρέδωσε ένα πακέτο στην Kim το οποίο έγραφε το όνομά της. Αργότερα κι αφού ο πρώην αστυνομικός τη ς Νέας Υόρκης είχε απολυθεί, εξαπλώθηκαν οι φήμες όπου ήθελαν τον Steve να φλερτάρει την Kim μπροστά στα μάτια του άντρα της.

Σε δημοσίευσή του πάντως ο Steve Stanulis ανέφερε: “Είμαι ένας ευτυχισμένος παντρεμένος άνθρωπος με 3 παιδιά και δεν έχω κανένα σχόλιο πάνω στο θέμα”

Δες ακόμα: Τα ζευγάρια που μας έκαναν εντύπωση στο Met Gala