Kate Middleton: Φόρεσε σακάκι από τα Ζara στα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ!

Και φυσικά έγινε πρώτο θέμα στην Αγγλία!
Kate Middleton: Φόρεσε σακάκι από τα Ζara στα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ!



Η γιορτή κρατάει 40 μέρες! Έτσι λέει ένα γνωμικό στην Ελλάδα . Κι όμως αυτό που απλά πιστεύουμε εδώ, στην Αγγλία το κάνουν και πράξη! Όχι όμως για όποιον και όποιον αλλά φυσικά για τη μία και μοναδική  βασίλισσα Ελισάβετ! Η βασίλισσα, λοιπόν,  δεν έχει σταματήσει να απολαμβάνει τους εορτασμούς των πρώτων γενεθλίων της (γιατί υπάρχουν και δεύτερα τον Ιούνιο) που συνεχίζουν ακάθεκτα να διοργανώνονται προς τιμήν της!

Η  μονάρχης, η οποία έγινε 90 ετών στις 21 Απριλίου, παρακολούθησε την εκδήλωση Royal Windsor Horse Show στο Κάστρο του Windsor την οποία οργάνωσε ο γιος της, ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης.

Το θέμα, όμως το οποίο ξεχώρισε και έγινε viral δεν ήταν τόσο η μονάχης όσο η Kate Middleton, η οποία έκλεψε και πάλι την παράσταση! Αυτή τη φορά ο λόγος ήταν το κατακόκκινο σακάκι της από το zara το οποίο επέλεξε για να τιμήσει την γιορτή της βασίλισσας. Σαν γνήσιο style icon της Αγγλίας κατάφερε να το συνδυάσει τέλειο με το λευκό δαντελένιο φόρεμα Dolce & Gabbana. Το φτηνό της κόκκινο σακάκι κόστισε μόνο 62 ευρώ, ενώ το φόρεμά της 3.950 ευρώ!

Φυσικά κι άλλες εξέχουσες παρουσίες παρεβρέθησαν όπως ο πρίγκιπας Harry, η Helen Mirren, και η Kylie Minogue. Πολλές εκπλήξεις περιείχε η βραδιά και σίγουρα δε θα μπορούσε να λείπει η διήγηση της ιστορίας της ζωής της βασίλισσας, καθώς και αξιόλογες στιγμές από τη βασιλεία των 64 χρόνων της.

Η Κylie Minogue 

Η  Ηelen Mirren

Διάβασε ακόμα εδώ Βασίλισσα Ελισάβετ: Χρόνια Πολλά! Είσαι το αγαπημένο μας style icon