Split Alert: Γιατί οι Kardashian τρέμουν τον χωρισμό της Kylie Jenner από τον Tyga;

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος και γιατί φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν πολλά μυστικά!
Split Alert: Γιατί οι Kardashian τρέμουν τον χωρισμό της Kylie Jenner από τον Tyga;



Το τελευταίο δράμα που περνάει η διάσημη οικογένεια Kardashian-Jenner είναι ο χωρισμός της Kylie με τον ράπερ Tyga. Αυτό αποκαλύπτει στη Daily Mail ο Ian Halperin, ο συγγραφέας που στο καινούριο του βιβλίο δε διαστάζει να βγάλει στη φόρα τα πιο επτασφράγιστα μυστικά της οικογενειακής δυναστείας.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτόν, η κόρη της Kris τον τελευταίο καιρό ανησυχούσε μήπως κολλήσει κάποια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια μιας και τα on-off στη σχέση της με τον Tyga ήταν πολλά. Από την άλλη πλευρά, ο ράπερ φοβόταν να μη γίνει ένας Kardashian μιας και όλοι οι άντρες που πέρασαν από την οικογένεια σχεδόν ευνουχίστηκαν!

Ποια είναι όμως η αλήθεια σε όλο αυτή τη σαπουνόπερα;
Ήταν η Kris Jenner αυτή που έλαβε την απόφαση ότι ο Tyga έπρεπε να κάνει την έξοδο του. Και αυτό δεν έγινε λόγω των φαινομενικών απιστιών του ή τη διαφορά ηλικίας στη σχέση του με την Kylie.

Στην πραγματικότητα αυτή η κυνική και κατηγορηματική απόφαση της από πίσω κρύβει αυτό: η σχέση της Blac Chyna με τον Rob Kardashian μετά και των νέων για την εγκυμοσύνη της αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας. Ο Tyga έχει αποκτήσει ένα γιο από την Blac Chyna(ναι ,ναι της μουρλής), και ως εκ τούτου δεν υπάρχει χώρος για όλους.

Άλλωστε ποτέ η μαμά και manager δεν ήταν μεγάλη fan του ράπερ. Πόσο μάλλον όταν φήμες διαμήνυαν ότι εκείνος είχε φαληρήσει (πώς γίνεται τότε να πήρε Ferrari $320,000 ως δώρο στην Kylie;;;;;;)Eκείνη ανησυχούσε ότι ο 26χρονος χρησιμοποιούσε την 18χρονη για τα λεφτά της!
Όπως ανέφεραν και στενοί φίλοι του πρώην πλέον αγοριού της Kylie: «O Tyga ήταν ένα κακό ράπερ αγόρι πριν συναντήσει την Kylie. Οι Kardashians είχαν την πρόθεση να μετατρέψουν αυτό το αγρίμι σε κατοικίδιο ζώο τους». 

Τέλος στο ειδύλλιο, λοιπόν, μέχρι νεωτέρας και στο σπίτι των Kardashian υπάρχει αναβρασμός (δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να βγάλει ο ράπερ τα άπλυτά τους στη φόρα ή... να γράψει κανένα βιβλίο που θα γκρεμίσει την αυτοκρατορία τους). Και το ερώτημα είναι: Ποιο είναι αυτό το τόσο μεγάλο μυστικό που δεν θέλουν να μάθουμε;