Jennifer Aniston: Δενμιλάει με τη μητέρα της γιατί τη θεωρούσε άσχημη

Το μυστικότης σούπερ σταρ αποκαλύπτεται μετά το σοβαρό επεισόδιο υγείας της μαμάςτης. Τι συνέβη!
Jennifer Aniston: Δενμιλάει με τη μητέρα της γιατί τη θεωρούσε άσχημη



Η αποξενωμένη και πάσχουσα μητέρα της Jennifer Aniston, Nancy, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. 
Σύμφωνα με ένα γείτονα που ζει δίπλα στη μητέρα της, Nancy Dow, στην Καλιφόρνια τέσσερα ασθενοφόρα έσπευσαν  λίγο μετά τα μεσάνυχτα το βράδυ της Κυριακής να την μεταφέρουν στο νοσκομείο. 
"Τα χέρια της ήταν κουλουριασμένα στο πρόσωπό της και το δέρμα της ήταν γκρίζο," είπε.
Την επόμενη μέρα τα παράθυρα και τα πατζούρια της ήταν κλειστά.


Η Jennifer Aniston στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι ποτέ δεν τα πήγαινε καλά με τη μητέρα της και ότι δεν την συγχωρεί γιατί ήταν πάντα πολύ επικριτική προς εκείνη. Ο λόγος ήταν ότι η Nancy ήταν μοντέλο ενώ η  Aniston ποτέ δεν ήταν τόσο τέλεια όσο θα ήθελε εκείνη.
Μητέρα και κόρη έφτιαξαν λίγο τις σχέσεις όταν η  Dow, στα 79 της, δημοσίευσε ένα βιβλίο για τη ζωή της Aniston το 1999 με τον τίτλο "From Mother and Daughter to Friends: A Memoir"
H 47 χρονη ηθοποιός πλέον διατηρεί ελάχιστη επαφή με την άρρωστη και αποξενωμένη μαζί της ακόμα και μετα το εγκεφαλικό που υπέστη πριν 5 χρόνια και χρειαζόταν συνεχή βοήθεια.
"Ήταν μια εξαιρετικά απόμακρη σχέση", ανέφερε μια πηγή. "Η Jen πληρώνει μόνο τους λογαριασμούς και αυτό είναι όλο. Σε όλα μου τα χρόνια εδώ, την έχω δει εδώ δύο φορές".


Διάβασε ακόμα για την Jennifer Aniston: Είναι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο για το 2016