Johnny Depp: Η Amber Heard του παίρνει 20 εκατομμύρια από το διαζύγιο!

Η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού συνεχίζεται ακάθεκτη!
Johnny Depp: Η Amber Heard του παίρνει 20 εκατομμύρια από το διαζύγιο!



Όταν πρωτοακούστηκε η είδηση διαζυγίου του  Johnny Depp και της Amber Heard, κανείς δεν είχε υπολογίσει ότι τα πράγματα θα προχωρούσαν τόσο πολύ! Μετά, λοιπόν από το γάμο που κράτησε 15 μήνες,το θάνατο της μητέρας του Depp, τις κατηγορίες της Heard για ενδοοικογενειακή βία, τα περιοριστικά μέτρα εναντίων του όπου δεν μπορεί να την πλησιάσει στα 100 μέτρα και την δημοσιοποίηση όλων αυτών, η ηθοποιός διεκδικεί τώρα το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολλαρίων από την περιουσία του σταρ!

Η είδηση αυτή επιβεβαιώνεται μετά από τις φωτογραφίες που τη δείχνουν να βγαίνει το Σαββατο το βράδυ γελαστή από το δικαστήριο, ενώ μπήκε κλαμμένη και μελανιασμένη.

 

Όπως αναφέρουν δικαστικές πηγές η ηθοποιός διεκδικει μέρος της περιουσίας που απέκτησε ο Depp κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Το ζευγάρι δεν έχει προγαμιαίο συμβόλαιο και έτσι σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια η ηθοποιός είναι καλυμένη τουλάχιστον κατά το ήμισυ!.

Κατά την περίοδο αυτή ο Depp πληρώθηκε $ 61million (£ 40 εκατ) για το ρόλο του στην ταινία «Alice Through The Looking Glass» και επιπλέον $ 40 εκατ (£ 27million) για ton πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία  Black Mass.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του διαζυγίου Suzanne Bracker από τη μεριά της ηθοποιού, πρέπει να πάρει τουλάχιστον $ 20 εκατομμύρια μείον τους φόρους!

Ο δικαστής είχε απορρίψει την πρόταση που είχε κάνει η Heard για

$ 50.000 (£ 34.000) το μήνα διατροφή, $ 125.000 (£ 85.000) για τα νομικά έξοδα της, τη βίλα τους στο Lοs Angeles, το Range Rover του ηθοποιού και την επιμέλεια των σκυλιών τους, ράτσας Yorkshire.

Διάβασε ακόμα Johnny Depp: ' Εγινε τρελός τρελός επειδή η Amber Heard τα έχει με την Cara Delevigne;