Johnny Depp: Γλιτώνει το δικαστήριο για ενδοοικογενειακή βία!

Τι αναφέρει έμπιστη πηγή κοντά στην Heard για το ότι ο ηθοποιός προσπάθησε να την πνίξει με μαξιλάρι!
Johnny Depp: Γλιτώνει το δικαστήριο για ενδοοικογενειακή βία!



Ο επίλογος του γάμου του Johhny Depp με την Amber Heard, δε θα γραφτεί τόσο εύκολα όπως φαίνεται. Κάθε στιγμή που περνάει μέσα από το συνεχόμενο ρεπορτάζ των μεγαλύτερων εφημερίδων και περιοδικών του εξωτερικού προκύπτει όλο και κάτι καινούριο που ανατρέπει την υπόθεση.

Πριν λίγες μέρες η Amber Heard κατάφερε να πάρει από το δικαστήριο τα περιοριστικά μέτρα εναντίων του Johnny Depp που ζητούσε διακαώς, και μάλιστα είχε βγει από το δικαστήριο με τεράστιο χαμόγελο καθώς, όπως είχε δηλώσει η δικηγόρος της, μπορούσε ακόμα και να εισπράξει το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολλαρίων από την περιουσία του ηθοποιού.

Τώρα, σύμφωνα με καινούριες πληροφορίες, η δικαστική διαμάχη τους δεν θα πάρει σάρκα και οστά καθώς η Amber Heard άργησε να αναφέρει την ενδοοικογενειακή βία που υπέστη, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, από τον Depp στην αστυνομία και αυτό γύρισε μπούμερανγκ κατά της.

Με δηλώσεις της η δικηγόρους της ηθοποιού αναφέρει: «Ως αποτέλεσμα της απόφασης της Amber να υποχωρήσει αρχικά από την αναφορά της βίας που υπέστη, η σιωπή της έχει χρησιμοποιηθεί εναντίον της από την πλευρά της υπεράσπισης του Johnny  Depp.H Amber προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή της ζωή και την καριέρα του Johnny».

Ένα καινούριο επεισόδιο βίας, εν τω μεταξύ, βγαίνει στο φως, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις ενός πολύ κοντινού προσώπου της Amber Heard, ο ηθοποιός φαίνεται πως πάνω σε ένα μεθύσι του έγινε επιθετικός προς την ηθοποιό και μάλιστα χτύπησε το χέρι του τόσο δυνατά στον τοίχο όπου χρειάστηκε να πάει σε νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση. Το κοντινό πρόσωπο της ηθοποιού προσθέτει ότι το σκηνικό αυτό το μάθαινε τη στιγμή που διαδραματιζόταν  καθώς μιλούσε παράλληλα με μηνύματα με την Amber Heard!

Οι εξελίξεις όπως φαίνεται δε θα σταματήσουν να ξεπετάγονται!

Διάβασε ακόμα για τον Johnny Depp: Η Amber Heard του παίρνει 20 εκατομμύρια από το διαζύγιο!