Brad Pitt-Angelina Jolie: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι στη Μαγιόρκα

Τους κόστισε "μόνο" 2,65 εκατομμύρια δολλάρια!
Brad Pitt-Angelina Jolie: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι στη Μαγιόρκα



Δεν είναι πλέον μυστικό ότι το ζεύγος Brad Pitt και Angelina Jolie αγαπούν να αγοράζουν όμορφα σπίτια σε όλο τον κόσμο καθώς είναι και πολυμελής οικογένεια! Το ένα, λοιπόν,  από τα πολλά που οι Μπραντζελίνα έχουν στη συλλογή τους, το αγόρασαν μάλιστα πρόσφατα και στοιχίζει 2.65 εκατομμύρια δολλάρια! Βρίσκεται στην Μαγιόρκα και συγκεκριμένα στην παλιά πόλη Andraxt . Σύμφωνα με την εφημερίδα του νησιού -Diario de Mallorca-, ο μεγιστάνας ακινήτων Alessandro Proto ήταν αυτός ο οποίος βρήκε το ακίνητο για τους 2 σταρ καθώ ο Brad Pitt του το ζήτησε γοητευμένος από την περιοχή μετά τα γυρίσματα της ταινίας "World War II drama Allied".

Ο μεσίτης δήλωσε: «ο Brad Pitt ερωτεύτηκε τις Βαλεαρίδες Νήσους, μετά τα γυρίσματα της νέας του ταινίας στα Κανάρια Νησιά και γι 'αυτό μας ζήτησε να τον βρούμε ένα σπίτι στη Μαγιόρκα.»

Η παραλιακή ιδιοκτησία περιέχει οκτώ υπνοδψωμάτια και  λέγεται ότι είναι 900 τετραγωνικά μέτρα. Έχει ένα διπλό σαλόνι, ένα μεγάλο κήπο και πισίνα.

Το σαλόνι προσφέρει εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο θάλασσα και διαθέτει μαρμάρινες κολόνες και παραδοσιακά πέτρινα δάπεδα της αρχαία πόλης.

Για του λόγου το αληθές ιδού!

θέα στο λιμανάκι

η βίλα εξωτερικά

η πισίνα

η τραπεζαρία με την κουζίνα

το πέτρινο μπάνιο

και πάλι μπάνιο

γραφειο με μικρο καθιστικό

ένα από τα υπνοδωμάτια

masterbedroom

θέα από την πισίνα

άλλο ένα μπάνιο

πρόσοψη

το καθιστικό

ο χώρος του σαλονιού

πέτρινο μπάνιο

Διάβασε ακόμα τι συμβαίνει με την Angelina Jolie; Πιο αδύνατη από ποτέ